Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdődik a megcsalás? Mi számít annak?

mindenkinél mások a határok.
indulj ki magadból..:hogy éreznél ha megtudnád a párod akit szeretsz mással randizik,megcsókol?
mert nekem már ez is az!
annak meg mi értelme,hogy bele szeretsz másba,de a pároddal maradsz?? ezt előbb-utóbb ő is érezni fogja..!

A megcsalás szerintem ott kezdődik ahol testi kontaktus van.
Én beleszerettem anno másba de kitartottam a párom mellett. Leginkább azt tartotta egybe a kapcsolatot, hogy ő becsületes, és igazságos volt. Továbbá, hogy értem élt. Bármit kértem és erejéből kitellett teljesítette. Jött a másik férfi érdeklődött ő is irántam. De nem éreztem fair dolognak, hogy amíg a párom mindent megtesz értem addig én más férfiról álmodok. Elutasítottam a másik férfit bármennyire is álmodoztam utána.
Még pár évig ott volt az álmaimban, mi lett volna ha. De most már megint visszabillent az egyensúly.

A gondolat még nem megcsalás, viszont ahogy az első írta: ilyenkor érdemes sürgősen elgondolkodni, hogy miért is járnak ezek a fejedben, mielőtt a tettek mezejére lépnél (és szakítani előbb, ha nincs más megoldás...de gondolkodni, hónapokig agyalni, aztán csalni és lelépni nem éppen etikus).
A csók nálam már megcsalásnak számít, de esetlegesen megbocsátható kategória. Nyilván nagyon fájna az is, de ott még elgondolkodnék a megbocsátáson.
A szex nálam egyenértékű a szakítással.

Ha valaki másba bele szeretsz már megcsalás az én szemszögömböl.
Valaki íta, hogy hogy esne ha? Hogy esne ha a férjed mást szeretne de veled van?
Még ha testi kontaktus nem is lett, én akkor is teljesen lepadloznék és szerintem még rosszabb mint ha valakit megkettyintene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!