Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol kezdődik a megcsalás? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdődik a megcsalás? Mi számít annak?

Figyelt kérdés
Ha csak másra gondolok, vagy ha randizok mással? Esetleg a csók is az? Vagy csak a "full" szex? És ha beleszeretek másba, de kitartok a párom mellett?
2013. febr. 5. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a megcsalás a tetteknél kezdődik ... a gondolat még nem az, bár érdemes átgondolni miért jár máson az eszed
2013. febr. 5. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinél mások a határok.

indulj ki magadból..:hogy éreznél ha megtudnád a párod akit szeretsz mással randizik,megcsókol?

mert nekem már ez is az!

annak meg mi értelme,hogy bele szeretsz másba,de a pároddal maradsz?? ezt előbb-utóbb ő is érezni fogja..!

2013. febr. 5. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás szerintem ott kezdődik ahol testi kontaktus van.

Én beleszerettem anno másba de kitartottam a párom mellett. Leginkább azt tartotta egybe a kapcsolatot, hogy ő becsületes, és igazságos volt. Továbbá, hogy értem élt. Bármit kértem és erejéből kitellett teljesítette. Jött a másik férfi érdeklődött ő is irántam. De nem éreztem fair dolognak, hogy amíg a párom mindent megtesz értem addig én más férfiról álmodok. Elutasítottam a másik férfit bármennyire is álmodoztam utána.

Még pár évig ott volt az álmaimban, mi lett volna ha. De most már megint visszabillent az egyensúly.

2013. febr. 5. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki döntse el maga hogy neki mennyi fér bele. Nekem már az is megcsalás ha állandóan másra gondol...
2013. febr. 5. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkinél mások a határok. Te érzed, hogy ha esetleg megcsalna a barátod/barátnőd, akkor mikortól számítana megcsalásnak. Nálam már egy randinak nevezett találka is megcsalás, mert ha velem van az illető, akkor ne találkozzon mással, függetlenül attól, hogy lesz-e belőle némiféle testi kapcsolat vagy sem.
2013. febr. 5. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezzel kapcsolatban a párnak kell közös álláspontot kialakítania. Fontos hogy a határok mindkét fél számára egyértelműek legyenek.
2013. febr. 5. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A gondolat még nem megcsalás, viszont ahogy az első írta: ilyenkor érdemes sürgősen elgondolkodni, hogy miért is járnak ezek a fejedben, mielőtt a tettek mezejére lépnél (és szakítani előbb, ha nincs más megoldás...de gondolkodni, hónapokig agyalni, aztán csalni és lelépni nem éppen etikus).

A csók nálam már megcsalásnak számít, de esetlegesen megbocsátható kategória. Nyilván nagyon fájna az is, de ott még elgondolkodnék a megbocsátáson.

A szex nálam egyenértékű a szakítással.

2013. febr. 5. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálam a csóknál kezdődik. Néha én is gondolok másra, de nem kötöm a másik orrára mert szeretem, és nem esne neki jól. Le merem fogadni, hogy ő is gondol néha másra. Szóval szerintem ez természetes dolog.
2013. febr. 5. 12:37
 9/12 QueenRavenna ***** válasza:
Nálam a csóktól kezdődik a megcsalás a pettingen, orálon keresztül a szexig.
2013. febr. 5. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki másba bele szeretsz már megcsalás az én szemszögömböl.

Valaki íta, hogy hogy esne ha? Hogy esne ha a férjed mást szeretne de veled van?

Még ha testi kontaktus nem is lett, én akkor is teljesen lepadloznék és szerintem még rosszabb mint ha valakit megkettyintene.

2013. febr. 5. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!