Hogyan lehet egy olyan nőt elzavarni, aki nem képes leszállni a férjemről?
Van egy 10 éves kapcsolatunk 3 gyermekkel.
Férjemet már jó fél éve zaklatja egy nő, aki 170 km-re lakik tőle.
Férjem szerint Facebookon poénból visszajelölte, találkoztak amikor mi összeveszőben voltunk és ennyi. Kinyomoztam a csajt és csúnya, idősebb és szerinte a férjem nagyon jól tud szeretkezni és ő képes kivárni, amíg elválik tőlem. Hiába zavartam el. Férjem is elküldte előttem, de valahogy még mindig tartanak valami féle kapcsolatot.
Hogyan tudjam befejeztetni a nővel??? Nem érdekli semmi, csak a férjem!!!
Poénból visszajelölte?
Ez vagy nem igaz, és okkal jelölte vissza, vagy a férjed szellemileg 15 éves.
Csak a férjed tudja lekoptatni.
Ha te próbálkozol, még jobban belelendül, élvezi a veled való harcot a férjedért.
Te meg nem csak hagyod magad hülyére venni, saját magad is hülyét csinálsz magadból, ha lealacsonyodsz az ő szintjére.
Óh, az én "párom" 2 nőcske is üldözte. Az egyik mentális betegségben szenvedett a másik pedig tényleges faluk.rvaja volt fel kerülve a városba.
Ő mindig vonzza az embereket, gyorsan sok emberel barátkozik, könnyű kedvelni. ráadásul a jeleket se veszi le, hogy hoppá a másik milyen ember is. Végül is sokaknak de ennek a kettőnek elég volt egy helyes fiú aki mindig vidám, nagyokat nevet, hű de kedves ráadásul ithoni veszekedés után rosszakat mond a párkapcsolatáról, hú hát vigasztaljuk meg.
Ha valaki NEM AKAR semmit akkor nem köszön, beszél, sms-ezik, telefonál, beszélget, üzenget. Itt nincs mérlegelés, egy idegen ha az nyomul s nem veszi a lapot s szart kavar igenis ne legyen már fontosabb mint az x éve tartó kapcsolat gyerekkel/nélküle!
Lehet valaki rögeszmés, vagy jó balhé keverő de ha zárt ajtót talál nem sikerül neki.
ITT a PASIN MÚLIK.
Milyen bajokra gondolsz?
Tényleg nem tudok tenni semmit?
Csak a férjem tudná lekoptatni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!