Hogyan lehet egy olyan nőt elzavarni, aki nem képes leszállni a férjemről?
Van egy 10 éves kapcsolatunk 3 gyermekkel.
Férjemet már jó fél éve zaklatja egy nő, aki 170 km-re lakik tőle.
Férjem szerint Facebookon poénból visszajelölte, találkoztak amikor mi összeveszőben voltunk és ennyi. Kinyomoztam a csajt és csúnya, idősebb és szerinte a férjem nagyon jól tud szeretkezni és ő képes kivárni, amíg elválik tőlem. Hiába zavartam el. Férjem is elküldte előttem, de valahogy még mindig tartanak valami féle kapcsolatot.
Hogyan tudjam befejeztetni a nővel??? Nem érdekli semmi, csak a férjem!!!
Csak a férjem tudná lekoptatni??
Csak is ő...de csak ha jól megdugja egyszer legalább:DDD
Akkor szoktak vérszemet kapni a nők, ha már megfektette őket a delikvens. Ezzel jogot éreznek a folytatásra! Szerintem a férjed jól megdöngette és a nő most azt hiszi több is lehet!
Persze hogy csúnya a nő, meg öreg is...mindig az ilyen nőket szokták megb.szni a házas férfiak!
Nem a te dolgod, ne is törődj vele. Szeresd a férjedet, a gyerekeidet, figyelj rájuk, törődj velük és ne féltékenykedj! Ha egy pasi el akar menni, akkor el is fog menni (de akkor ott baj van mindkét félnél). Ha te magasról teszel a nőre, akkor a férjed is rá fog jönni, hogy nem szórakozhat azzal, hogy féltékennyé tesz téged, mert nem törődsz az egésszel.
Esetleg megteheted azt is, hogy poénból bejelölöd a régi szerelmeidet és elkezdesz velük levelezni. Csakhogy ez nem jó taktika, mert csak veszekedéshez vezet és elmérgesül a helyzet. Viszont feldobhatod a férjednek, hogy mi lenne, ha ezt tennéd - hogyan esne neki? És utána hagyni kell a levében főni, ne is törődj többé a témával (belül bármennyire is fáj, oldd meg nagylány módra a dolgot!).
Előbb-utóbb a férjed rá fog jönni, hogy nem érdemes az érzelmeidet kockára tenni egy net-r&banc miatt.
"szerinte a férjem nagyon jól tud szeretkezni és ő képes kivárni, amíg elválik tőlem. "
Én küldeném (küldtem is) a helyedbe, de az Istennek nem akar menni:DD
Hát nem biztos ,hogy mentálisan nem egészséges nőt olyan könnyen le lehet koptatni.
Nálunk a férjem volt szeretője volt ilyen.Nem értette meg ,hogy vége, ennyi volt, a férjem engem szeret.
Továbbra is hívogatta, zaklatott engem
is, neten keresztül.
Úgy szabadultunk meg tőle, hogy telefonszámcsere, még azon is letiltva a száma, ha valahogy megtudná, neten töröltem magam a közösségi oldalakról, emailcím változtatás.
Nemrég született 3. gyereke az élettársától,most hagyta abba a zaklatást egy éve kb.Előtte másfél évig kavart...:(
"Férjem is elküldte előttem..."
Hát akkor mondd meg neki, hogy lehetőleg ne udvariaskodva meg szépen kérve tegye, hanem keményen és te is hallani akarod azt a telefonbeszélgetést vagy olvasni azt a levelet. másképp nem fog menni, csak ha férjed teszi meg, de neked is látnod kell, hogyan teszi, mert lehet, h megtette, csak nem jó módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!