Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok cikinek, ha a nő a magasabb?
Figyelt kérdés
A párom 180 cm, én 175. Gyakran járok magassarkúban, ő meg nem nagyon húzza ki magát. Eddig nem zavart, de a nővére megjegyezte, hogy nagyon hülyén nézünk ki egymás mellett, ne hordjak magas sarkút. Most ez tényleg ciki? Fiúk válaszát várom elsősorban.2013. febr. 3. 21:34
11/13 anonim válasza:
A nővére irigy a boldogságotokra. Mondd meg neki, hogy kerítsen magának ő is egy palit és minden jobb lesz.
12/13 anonim válasza:
Én nem tartom cikinek!
Normálisan gondolkodó embert nem érdekli, hogy magassarkúban, vagy anélkül magasabb vagy, inkább azt nézi, hogy boldogok vagytok és szeretitek egymást! Többre nincs szükség. Én 177,5 cm magas vagyok(17 éves), volt egy barátnőm aki 174-5 körül volt és ritkán hordott magassarkút. Engem nem zavart és őt sem, hogy kicsivel magasabb volt nálam benne, de más véleményét le****tuk, mert mi jól éreztük magunkat egymás mellett és más nem számít(ott)!
13/13 anonim válasza:
Pl. Kimi Raikkönen felesége is magasabb kiminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!