Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért tetszik, hogyha magasabb a fiú?
Hát valami ilyesmi, nem tudom rendesen megfogalmazni: a férfi legyen erős, legyen az erős fél a kapcsolatban, aki mellett lehetek nő, védjen meg ha kell, és egy magasabb férfihez könnyebben társítok ilyen gondolatokat. (Igen, az sem rossz ha magassarkúban nem vagyok magasabb nála. :) )
Természetesen mindez ugyan úgy meglehet egy alacsonyabb férfiban is, nem tartom kizáró oknak. De esztétikailag a magasabb jobban tetszik nekem.
Valóban a magassarkú használat miatt, persze ez eléggé sokadlagos dolog, nyilván ez nem szempont... :)
Ami még pozitívum, hogy így könnyebben lehet csókolgatni a nyakát a srácnak...
Hát ennyi. :D
Nálam cseppet sem fontos egyébként, az előző barátom valamennyivel alacsonyabb volt nálam, a mostani pedig pont akkora mint én...lényegtelen.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!