Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszik ez a lányoknak?
Figyelt kérdés
Túlságosan jól nevelt és őszinte vagyok.Nem tudok hazudni egyből észreveszik rajtam ha hazudok.(nyilván ez nem baj) Pedig sajnos sokszor azt látom a hazugok jobban érvényesülnek...2012. szept. 2. 03:48
2/19 anonim válasza:
én is túl őszinte vagyok és a lányok meg hülyék h ezt nem értékelik. és tényleg a kis hazudós parasztoknak meg mindent bevesznek...
4/19 anonim válasza:
én is túl őszinte vagyok és a lányok meg hülyék h ezt nem értékelik. és tényleg a kis hazudós parasztoknak meg mindent bevesznek...
6/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
én igen :'D nem szép hanem helyes mert fiú vagyok, amúgy véletlenül 3x küldte el....bocsi
9/19 anonim válasza:
Nem. A lányokkal szigorúan tilos őszintének lenni, mert nem ismerik ezt a fogalmat, és bunkóságnak veszik.
10/19 anonim válasza:
9-esnek igaza van, nekem is nehezen megy a hazudozás de ha lányokról van szó kénytelen vagy megtenni mert nem képesek felfogni, hogy aki őszinte az nem csak pozitív dolgoka fog nekik mondani. Nekem már mondta exem, hogy: Lehetnél kevésbé őszinte :)))) Nekem is eltartott egy ideig mire felfogtam, hogy a nők mindent akarnak csak ŐSZINTESÉGET nem, annak ellenére, hogy szinte mindig kihangsúlyozzák mint jellembeli elvárást. Egy szó mint száz, ha sok puncit akarsz életedben akkor azt mondod nekik amit hallani akarnak és nem azt amit valójában gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!