Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszik ez a lányoknak?
óóóó igen...megint az általánosítás, hogy a nőknek csak a b*nkók kellenek....a nők h*lyék hogy nem értékelik a normális pasikat stb...immmmádom komolyan...
Nekem igen is tetszik, ha egy férfi őszinte és nem egy sunkó tajp*raszt...sokat is kellett keresgélnem mire találtam egy ilyen pasit magam mellé...de nekem ez kellett, nem egy elszállt, hazudozós k*csög...;)
N22
más körökben kéne keresgélned, nem a plázacicáknál és az "új gazdag", elkényeztetett kislányoknál...és lehet hogy rögtön találnál olyan lányt aki úgy vélekedik mint én...
N22
"kedves" ma 17:20
honnan veszed hogy ez nálam is hátrány??? nem is ismersz...aki ismer tudja hogy gyűlölöm a hazugságot és azokat nem is szívlelem akik hazudoznak...nekem nagyon fontos az őszinteség, mint párkapcsolatban, mint családban és baráti társaságban...ha nem ismersz ne tegyél ilyen kijelentést hogy mi hátrány nekem és mi nem...
ma 17:53
én speciel lesz*rom a többi hölgyeményt...hogy kinek mi a fontos...én tudom hogy nekem mi, aki ismer szintén tudja...s szerencsére a párom is őszinte így más nem érdekel.
De az tény hogy rühellem az általánosítgatást az olyan pasasoktól, akiknek csak fentebb leírt típusú hölgyemények összetörték a pici szívüket és akkor most rögtön minden nő egyforma és mind hadd ne írjam le hogy minek jellemzik...szánalmas és már unalmas is egyben...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!