Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon tetszik ez a lányoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszik ez a lányoknak?

Figyelt kérdés
Túlságosan jól nevelt és őszinte vagyok.Nem tudok hazudni egyből észreveszik rajtam ha hazudok.(nyilván ez nem baj) Pedig sajnos sokszor azt látom a hazugok jobban érvényesülnek...
2012. szept. 2. 03:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát.. én örülök ha akárkivel is el tudok beszélgetni őszintén. nekem az azt jelenti hogy bízik bennem, mert én is csak olyanokkal beszélek teljesen őszintén akikben megbízok:) (ezt most nem úgy értem hogy akikben nem bízok meg azoknak hazudok ezerrel:D hanem nekik mikor pl megkérdezik hogy van-e valami baj, és ha van, akkor azt mondom hogy semmi, mert nem vele akarom megbeszélni)
2012. szept. 2. 08:50
 12/19 anonim ***** válasza:

óóóó igen...megint az általánosítás, hogy a nőknek csak a b*nkók kellenek....a nők h*lyék hogy nem értékelik a normális pasikat stb...immmmádom komolyan...

Nekem igen is tetszik, ha egy férfi őszinte és nem egy sunkó tajp*raszt...sokat is kellett keresgélnem mire találtam egy ilyen pasit magam mellé...de nekem ez kellett, nem egy elszállt, hazudozós k*csög...;)

N22

2012. szept. 2. 10:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos ez az általánosítás elég nagy százalékba igaz és pontosan ezek a nagyképű bunkó sunyi nagypofájú hazudós elemek a nyerők. Na nincs gond nem vagyok kétségbe esve
2012. szept. 2. 13:48
 14/19 anonim ***** válasza:

más körökben kéne keresgélned, nem a plázacicáknál és az "új gazdag", elkényeztetett kislányoknál...és lehet hogy rögtön találnál olyan lányt aki úgy vélekedik mint én...

N22

2012. szept. 2. 16:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Nemcsak a plázacicáknál hátrány az őszinteség, hanem minden lánynál/nőnél. Nálad is, kedves utolsó.
2012. szept. 2. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:

"kedves" ma 17:20

honnan veszed hogy ez nálam is hátrány??? nem is ismersz...aki ismer tudja hogy gyűlölöm a hazugságot és azokat nem is szívlelem akik hazudoznak...nekem nagyon fontos az őszinteség, mint párkapcsolatban, mint családban és baráti társaságban...ha nem ismersz ne tegyél ilyen kijelentést hogy mi hátrány nekem és mi nem...

2012. szept. 2. 17:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Téged konkrétan nem ismerlek, de a nőket igen, és tudom h nem díjazzátok az őszinteséget :)
2012. szept. 2. 17:53
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 17:53

én speciel lesz*rom a többi hölgyeményt...hogy kinek mi a fontos...én tudom hogy nekem mi, aki ismer szintén tudja...s szerencsére a párom is őszinte így más nem érdekel.

De az tény hogy rühellem az általánosítgatást az olyan pasasoktól, akiknek csak fentebb leírt típusú hölgyemények összetörték a pici szívüket és akkor most rögtön minden nő egyforma és mind hadd ne írjam le hogy minek jellemzik...szánalmas és már unalmas is egyben...

N22

2012. szept. 2. 18:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Már írtam, h nemcsak a fenti típusú csajokra igaz ez, az egyébként teljesen normális nők is ugyanolyan felszínesek és ugyanúgy nem szabad velük őszintének lenni.
2012. szept. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!