Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak miért tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért tetszik, hogyha magasabb a fiú?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ennyi idotat komolyan, most mar nem hagyhattam szo nelkul... Magassag = vedelem b@zzeg... Milyen logika ez? Mike Tyson 178centi volt es fenykoraba o volt a vilag legjobb boxoloja, felkezzel alazta a 2metreseket. Ennyire telleg ne legyetek mar felszinesek, egy alacsonyabb ember is pont ugy megtud vedeni es lehet pont olyan eros meg jokepu mint egy magas...
2013. jan. 16. 13:16
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó nem mondtuk hogy a magasság egyenlő védelem. Viszont had döntsük el, hogy ki tetszik nekünk. Elnézést érte..... Aki meg alacsonyabb, annak üzenem: alacsony lányok és léteznek, ugyeeee?
2013. jan. 16. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem férfias, ha egy pasi magas és emiatt vonzóbb is. Egyébként én sem vagyok alacsony (172), az alacsony pasik meg keressenek alacsony lányokat, van belőlük bőven.
2013. jan. 16. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
37%
Mit kell ezen felháborodni? Ez nem logika bazzeg, hanem ösztön, genetika, vagy nevezd aminek akarod. Ezt találjuk férfiasnak, ez sugall erőt, tartást, dominanciát. Nem fogok amiatt egy 160 centis pasival járni 178 centis nő létemre járni, mert pusztán jófej vagyok és nehogy egyedül maradjon. Tudom, hogy a nullához konvergál emiatt a pontozásom, de ez tény. Ahogy a férfiaknak se fog kelleni egy NDK-s hormonkezelt úszónő alkatú csaj, mert egyszerűen nem nőies. Na ezért. És most már jó lenne befejezni az ezen való nyavalygást, mert rohadt unalmas. Ha 170 centi vagy, ne ezen sápítozz, hanem hozd ki magadból a legjobbat: tanulj meg öltözködni, viselkedni, sportolj, képezd magad. Az egyik híres angol zenekar énekese 170 centi, mégis világszerte összepisilik magukat a lányok tőle. Mi a titka? Stílus, kisugárzás. És nulla rinyálás.
2013. jan. 16. 15:31
 15/21 anonim ***** válasza:
#12 Hiába h léteznek alacsonyabb lányok, ha nekik is magas pasi kell.
2013. jan. 16. 15:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát 15-ös, akkor barátkozz a gondolattal, hogy egyedül halsz meg!
2013. jan. 16. 15:42
 17/21 anonim ***** válasza:

# 14/15

Ez nem rinyalas, csak mar unom, hogy nem hasznaljatok az agyatokat. Sok helyen olvastam ezt a "vedelmi bonusz" dolgot, amit azert nem ertek meg, mert a magassag meg nem jelent erot, mig a lanyok nagyresze erre asszocial (nem csak ennel a kerdesnel, van errol szo). Amugy a legtobb lanynak mar az atlagos is alacsonynak szamit, igy nem is tudom mit gondolhat egy tenyleg alacsony emberke...

2013. jan. 16. 15:46
 18/21 anonim ***** válasza:

"Az egyik híres angol zenekar énekese 170 centi, mégis világszerte összepisilik magukat a lányok tőle. Mi a titka? Stílus, kisugárzás. És nulla rinyálás."

Szerintem meg inkább hírnév és pénz.

2013. jan. 16. 15:50
 19/21 anonim ***** válasza:
nullahoz nem konvergal hanem divergal.
2013. jan. 17. 14:42
 20/21 anonim ***** válasza:

"nullahoz nem konvergal hanem divergal."

Jaj, bocs, én nem vagyok koczka:P te biztos jobban tudod:)

2013. jan. 18. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!