Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177 cm magas vagyok,82 kg, és 8 éve boxolok. Sok lány mondja, hogy azt szeretik, ha a párjuk 5-10 cm-el magasabb náluk, mert így érzik biztonságban magukat. Akkor most az én arányaim nem valami jók?
"az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony"
Ehhez a magassághoz már nem nagyon találsz túl alacsony lányokat, a 150 cm-t mindegyik elszokta érni.:)
170 vagyok. Párom is ennyi. Persze örülnék neki ha olyan 185 körül lenne, de ez van. :)
Nem alacsonyabb nálam ez a lényeg, a többi végülis mindegy.
Annyira szerintem nem kell túllihegni ezt a dolgot.
8 éve bokszolok-ilyen kijelentés után a kocsmában leütne az eső részeg...
Mindíg a keménykedőket verik le.Miért írom?Mert teljesen irreleváns,hogy boxolsz.Én meg 16 éve biciklizek,és?
"8 éve bokszolok-ilyen kijelentés után a kocsmában leütne az eső részeg...
Mindíg a keménykedőket verik le.Miért írom?Mert teljesen irreleváns,hogy boxolsz.Én meg 16 éve biciklizek,és?"
"sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat"
Miért mondod azt, hogy keménykedek és miért is irreleváns ez a kijelentés, hogy 8 éve boxolok? Értelmezd a szöveget és rájössz, hogy az én kijelentésem, vagy a te hozzászólásod volt-e irreleváns!
"4es,marhára nem.ismerek boxolót,kapott egy paraszttól annyit,hogy kórházba is került a nagy boxtudásával.Az életben nincs gong,meg szabályok. Ezért nem egyenlő a sport verekedés az igazival."
Szerintem te csak kötekedni akarsz! Nem ismerem a boxolót, akit te ismersz, de ha így összepakolta egy ember, akkor valószínűleg az az ember is valamilyen küzdősportot űz(ött), vagy egyszerűen annak a boxolónak akit ismersz, limitált képességei vannak. Aki egy kicsit is ért valamilyen harcművészethez, annak eljut az agyáig, hogy ha a képességeit megfelelően fejleszti, sokra viheti nem csak a ringben, hanem az utcán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!