Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177 cm magas vagyok,82 kg, és 8 éve boxolok. Sok lány mondja, hogy azt szeretik, ha a párjuk 5-10 cm-el magasabb náluk, mert így érzik biztonságban magukat. Akkor most az én arányaim nem valami jók?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad általánosítani, de azért kíváncsi lennék a lányok véleményére. Én szeretem az átlagnál magasabb lányokat(persze az alacsonyabbakat is, nekem nem számít igazából a magasság, de azért az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony, vagy magas), de kíváncsi lennék, hogy egy 170-175 cm magas lány, mennyire érezné jól magát egy 177 cm-es fiúval. A gond az, hogy sok lány szereti a magassarkút és ha felvenne egyet, akkor már magasabb is lenne, mint én :S Volt két barátnőm. Egyik 169 cm magas volt, a másik 174. Nekik nem volt problémájuk a magasságommal, de elég sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat... De hát egy 177 cm magas fiú, aki 8 éve űzi az ökölvívást is tud biztonságot nyújtani.2013. jan. 31. 23:53
21/23 anonim válasza:
# 3
Sikertelen neoliberál "tegyük tönkre a kérdező maradék önbecslését is" támadási kísérlet!
23/23 kolosszus22 válasza:
Nem értem a komplexusodat, még ha 160 lennél akkor azt mondanám ok, de 177 centi egyáltalán nem alacsony, ráadásul még a tömeged és alkatod is megvan hozzá. A legtöbb fickó olyasmi magassággal rendelkezik mint te. Én 190 vagyok, de ritkán futok össze olyannal aki karcolná a magasságom.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!