Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177 cm magas vagyok,82 kg, és 8 éve boxolok. Sok lány
mondja, hogy azt szeretik, ha a párjuk 5-10 cm-el magasabb
náluk, mert így érzik biztonságban magukat. Akkor most
az én arányaim nem valami jók?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad általánosítani, de azért kíváncsi lennék a lányok véleményére. Én szeretem az átlagnál magasabb lányokat(persze az alacsonyabbakat is, nekem nem számít igazából a magasság, de azért az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony, vagy magas), de kíváncsi lennék, hogy egy 170-175 cm magas lány, mennyire érezné jól magát egy 177 cm-es fiúval. A gond az, hogy sok lány szereti a magassarkút és ha felvenne egyet, akkor már magasabb is lenne, mint én :S Volt két barátnőm. Egyik 169 cm magas volt, a másik 174. Nekik nem volt problémájuk a magasságommal, de elég sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat... De hát egy 177 cm magas fiú, aki 8 éve űzi az ökölvívást is tud biztonságot nyújtani.
Hát én elég alacsony vagyok. Viszont nekem nem azért kell valaki megvédjen. Basszus lakjon olyan helyen, ahol nem kell ettől tartani. Pedig nagy városban élek, még sem zárok semmit. A magasságoddal semmi gond.
2013. febr. 1. 00:33
12/23 anonim válasza:
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de utcán nem bokszolunk, mert túl veszélyes! Mármint nem a bokszolónak, hanem a másik illetőnek.
Velünk a mester az elején leszögezte, hogy ha baj van elszaladsz és csak akkor ütsz, ha már tényleg kell!
Gondolj bele a szákon, pontkesztyűn milyet puffan az ütés, milyen az puszta kézzel egy emberi arcon....(ne tudjuk meg inkább)
2013. febr. 1. 00:33
13/23 anonim válasza:
Most a boxon vitatkoztok? Én is majd 180 vagyok, de nekem nem számít a magasság, az sem baj, ha alacsonyabb pár centivel a párom.
Más külső jegy számít, alak, arc, stb.
2013. febr. 1. 01:06
14/23 anonim válasza:
volt egy boxoló nem tudom a nevét aki asszem a barátnőjével volt a gellért hegyen és ki akarták rabolni őket és mondta hogy boxoló de nem hitték el és a hapsi túl nagyot ütött és ahogy esett az egyik úgy esett hogy meghalt (jó az nem a boxoló műve volt hanem a véletlené de akkor is) úgyhogy meg tudod védeni magad igazi bunyóban is viszont lehet eltilthatnak ha komolyan csinálod mert pl.: volt egy tizenéves srác akit levideóztak hogy próbálták megütni és perceken át csak elhajolgatott de nem üthetett vissza :/ nem értek nagyon hozzá, szerintem jó az utcán de akkor is a krav maga ami igazán az utcára készít fel :D se szabályok, se korlátok semmi :D a szemkinyomás tökletépés szabad :D (persze nem edzéseken :P )
2013. febr. 1. 01:20
15/23 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok, szerintem a 177 bőven átlagos méret, és nálam belefér. Mondjuk igaz, hogy a legjobban az inkább magasabb (190 körüli) pasik tetszenek, de nyilván nem ez a döntő dolog, tehát ugyanúgy összejönnék egy 177cm-essel is, ha úgy alakulna. Nekem nem kell, hogy egy pasi mellett biztonságban érezzem magam, nálam ez nem szempont. Utálnék úgy kimenni az utcára, hogy az a tudat van bennem, hogy na, jöhet bármi rossz, ez a hím majd megvéd engem. Ezt a felfogást a lányoknál pl sosem értettem. Mi az, hogy biztonságban érezni magát, érted? Mitől féljek az utcán? A jetitől? Ráadásul a te esetedben, pont hogy kicsit ellentmondásos is, hiszen átlagos magasságod van ugyan, de bokszolsz, azért egy bokszoló sráccal az oldalamon tutira nem ijedeznék nagyon. Nekem szimpatikus, hogy bokszolsz, én is évek óta ki szeretném próbálni, de ez már nem ide tartozik :DDD
2013. febr. 1. 01:23
16/23 anonim válasza:
Én 176 cm magas vagyok és ugyanúgy bejönnek a velem körülbelül azonos magasságú srácok, mint a valamivel magasabbak. Bár lehet, hogy speciális eset vagyok, de jobban tetszenek a velem körülbelül egy magasságú srácok, akik nem csontkollekciók, mint azok, akik égimeszelők, de ugyanakkor vékonyabbak nálam. Én 63 kg vagyok, lehet hogy ez is az oka hogy inkább a nálam valamivel testesebbeket kedvelem(nem vagyok kövér, inkább arányosan telt). Az meg plusz pont lenne nálam, ha boxolna a barátom, vagy valamilyen más küzdősportot űzne, mégiscsak nagyobb biztonságban érzi magát az ember úgy.:) [Bár nálam személy szerint az, hogy valaki értelmes-e és tud-e helyesen írni, beszélni, ugyanolyan fontosságú, mint a külsőségek.] :) 18/L
2013. febr. 1. 14:52
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 1. 20:43
18/23 anonim válasza:
190 centi vagyok, 92 kg és 5 éve aikidozok. Akarsz egyet meccselni? :D Jók az arányaid, ne parázzál! :)
2013. febr. 3. 22:06
19/23 anonim válasza:
Nemrég egy boxoló 4 embert vert meg akik megtámaták..
2013. febr. 3. 22:08
20/23 anonim válasza:
Hát, én 162-163 cm vagyok, tehát alacsonynak mondható. Két barátom volt eddig: az egyik 180, a másik 182. Alacsonyabb sráccal valahogy annyira nem érezném jól magam. De persze ez mindenkinél változik. :) Ráadásul inkább a kevésbé kigyúrt srácokat kedvelem inkább. Egy nagy 'melák' mellett nem érezném jól magam!
Egyébként, mióta az eszemet tudom, valahogy a magas pasik tetszettek.. Nem a magasságuk miatt, hanem úgy általában, én az arcot nézem, meg a személyiséget. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!