Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja az embereket, ha egy nő magasabb a párjánál (ha már a párt nem)?
Remélem nem fogtok lepontozni amiatt amit most írni fogok.
Szerintem azért, mert valóban hülyén/furcsán néz ki, ha a lány magasabb..
De ez egyéni vélemény. Ha valakik szeretik egymást, akkor ne már azzal foglalkozzanak, hogy mit gondolnak róluk. Ha én látok egy olyan párt ahol a lány magasabb, magasról letojom :D
Bár, én lány létemre nem jönnék össze egy alacsonyabb fiúval, mert tök hülyén érezném magam. Szeretem ha magasabb a fiú és úgy hozzá tudok bújni.. :)
De ha te lennél a bizonyos magasabb lány, csak azt tudom mondani nektek, hogy ne foglalkozz másokkal és sok boldogságot! :)
párom 178 cm, én 183 vagyok(modell)
az emberek imádnak bámulni minket, ami nem is zavar, csak ne röhögnének is egyesek...
18/L
# 7
Azt is nézd meg, ki röhög ki...Gondolom azok tele vannak keserűséggel.
Nekem van ilyen pár-ismerősöm, a baráti társaságban, jól néznek ki együtt. És az elsőnél a pont!
Ha latok az utcan egy ilyet, egyaltalan nem zavar? Miert zavarna? :)
En viszont nem szeretnem, ha a fium magasabb lenne nalam. Ilyen valoszinu nem lesz, mivel 160 cm vagyok. :) Egyebkent a baratnomnek (175 cm) egy nala fel fejjel kisebb fiu tetszik. Szerintem aranyosak lennenek. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!