Velem van a baj, hogy nem értem az ilyen embereket? Bővebben lent.
amikor egy ember, vagy csoport, közösség folyamatosan alád tesz és elcsesz körülötted mindent, akkor a düh legjobb esetben ócsárolásba fordul. ez teljesen normális.
eléggé dühítő, hogy sok-sok fidesz szavazó elcseszte az amúgy is elcseszett országot. én 2 nap alatt vagy 10x baxtam fel az agyam amikor elmentem egy "nem engedünk az imf-nek" tábla előtt.
Kamumail
Na és megérte felb*szni magadat egy ilyen tábla miatt? Megér egyáltalán egy tábla ennyit?
Igen, mert nem érted a politika _valódi_ lényegét:D
Jogalkotás? Ugyan kérlek...
Szeretünk hőbörögni meg jókat röhögni, ezért választunk egy testületet, aki ad bőven okot mindkettőre. És a legédesebb az egészben, hogy közben nekik mindenféle küldetéstudatok van, komolynak hiszik magukat stb:D
Akkor mit kéne mondani arra ha a kormány mondjuk csinál egy kampányt 200-300 milláért az IMF kérései ellen és Orbán, meg a többi fideszes is ennek megfelelő kijelentéseket tesz, majd kiderül hogy már júliusban megírták az "ajánlásukat" és az köszönőviszonyban sincs a kormány szeptemberi hadjáratával! magyarán kiderült hogy hazudtak!!!
Vagy mit mondjunk annak a fideszesnek aki elöször leírja hogy Orbán milyen jó mert végre takarékoskodik, majd 6 kommenttel arréb leírja hogy milyen rendes a fidesz helyi tagszervezete mert fizette az autóbuszt és az étkezést mikor jöttek a tüntetésre...
Nem értem miért háborodsz fel azon hogy mások felháborodnak ilyeneken??
ez itt nem "megéri/nem éri meg" kérdés.
Kirabollak, a rendőrség nem fog tenni semmit, elcsábítom és meg***om a nődet/fiúdat (ami jobban tetszik), kitúrlak a munkahelyedről, és ha felháborodsz/dühbe gurulsz, akkor megkérdem, hogy megéri e.
a szituáció csak hasonlat, de talán a lényeget érted.
Nincs veled baj, érzékeled a megosztottságot, amit mesterségesen, évek gondos munkájával ültettek el a lakosságban.
Ókori trükk: ha megosztod a lakosságot, akkor egymást fogják marni és azt tehetsz velük, amit nem szégyellsz, mert semmilyen célért nem fognak össze a kölcsönösen útált csoportok/rétegek...
Nem tudom, hogy van-e még ilyen elátkozott ország, ahol a politika ilyen brutálisan rátenyerel a mindennapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!