Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért csak a 185 centinél magasabb fiúkat tartjátok férfinak?
Figyelt kérdés
Aki ez alatt van azt miért nem veszitek észre?2010. júl. 6. 14:24
1/56 anonim válasza:
mert 174 magas vagyok én... mégse jöhetek össze egy 160 cm-sel:P
2/56 anonim válasza:
sztem ne abban keresd a sikertelenséged h alacsony vagy. ne olyanra fogd h balf@sz vagy amiről nem tehetsz...
3/56 A kérdező kommentje:
14:28
Nem is alacsonyra gondoltam, hanem átlagosra, én pl 177 vagyok.
2010. júl. 6. 14:29
4/56 anonim válasza:
hát a 177 az ok sztem:) első vok.
5/56 anonim válasza:
Én a 185 cm-nél alacsonyabb pasikra szavazok :-)
Hülyén néznék ki egy 190-200 cm-es mellett a magam 160 centijével...
(A férjem pl. 174 cm)
6/56 anonim válasza:
Ezt honnan veszik a pasik? Ez kb akkora baromság, minthogy a nőknek csak a 20 centis f@sz jön be... Ja, amúgy nyugtass meg, hogy nem te vagy az a 170 centis kopasz fazon aki amiatt sírt hogy milyen alacsony. -.-
7/56 anonim válasza:
én sem jönnék össze egy nálam magasabb csajjal
"Aki ez alatt van azt miért nem veszitek észre?" valószínűleg kikerülsz a látóterükből....:DD
8/56 anonim válasza:
Ezt én jelentettem így ki. Hát sajnálom, ha valaki úgy veszi hogy az annál alacsonyabbakat nem veszem észre, vagy lenézem és csakis a 185 felettieket látom tökéletesnek. Egyszerűen szeretem, ha valaki jó magas. Biztos a fiúknál is van olyan, hogy nem szeretik ha nagyobb vagy csak kicsivel kisebb a lány. Jó, lehet nem pont te, de nem egy embertől hallottam már. Attól még ugyan úgy nézik vagy beleszerethet pl. egy vele egymagasságú lányba. Nem értem miért kell ezen fennakadni..
9/56 anonim válasza:
én 177 vagyok és tuti nem járnék alacsonyabb pasikkal..barátom 186, így még egy magassarkú is belefér:) am meg a magasság olyan mint pl az izmos mellkas...hozzá tartozik a "férfiideálhoz"
10/56 A kérdező kommentje:
14:33
Nem én vagyok, írtam hogy 177 vagyok, akkora mint egy átlagos nő, kicsinek is érzem miatta magam ,de ez van:S
2010. júl. 6. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!