Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért csak a 185 centinél magasabb fiúkat tartjátok férfinak?
14:49
És még is hogyan fogadjam el?Ha egyszer nekem nem tetszik és undorítónak, rondának találom magam?Ráadásul még változtatni sem tudok rajta.Nem kényszeríthetnek bele egy ilyen testbe.
15:00
Már belebetegedtem.Érdekes mód egy lány sem talál vonzónak, akkor muszáj változtatnom mert nem akarok egyedül lenni.
15:16
Divatosan öltözök, gas cuccokban vagyok most is ami egy jó márka, parfümöt is használok, hiába.
Már ne is haragudjál...
Szerintem nem a magasságoddal van baj.Kíváncsi lennék hogy akarod magad másokkal elfogattani ha még magaddal sem tudod.
Nem tudsz rajta változtatni...a magasságodon nem...akkor próbáld mással ellensúlyozni...de ha még magadat marcangolod ilyen hülyeség miatt akkor nem emiatt nem fogsz bejönni a csajoknak, hanem emiatt a mérhetetlen "idiótaság" miatt...
173 vagyok. semmi baj sincs a mérteddel.
14/L
Am hányévesvagy?
15:30
20 vagyok
Látjátok, a 14 éves lányok akkorák mint én, 190 körül kéne lennem, az lenne normális.
Mit sírsz itt hülyegyerek?
Nem a magasságod a gond hanem valszeg az hogy lúzer vagy, menj ki az utcára vagy akárhova és nézd meg hány veled egymagasságú vagy alacsonyabb fiúnak,férfinak van barátnője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!