Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababa vagyok! Nekem soh nem lesz párkapcsolatom? Csak "arra" vagyok jó?
Nem az a mű plázacica fajta, a természetesség híve vagyok, kevés smink, szoláriumba nem járok, a hajam viszont hosszú és aranyszőke, ami miatt már eleve rossz szemmel néznek rám egyesek, buta szőkenőnek hisznek. Ruhaügyileg is inkább csinosan, nőiesen öltözök, combközépig érő teshez simuló farmerszoknya, csinos blúz, kis sarkú cipő.
Miért ítélnek el, mert szeretek csinosan öltözködni, kinézni?
16/L
Mert ezen hím egyedek lehet nem rendelkeznek az agynak nevezett összetett objektummal.Összefoglalva gyökér az összes.
Annyira imádom ezeket az előítéleteket, bekategorizálunk embereket ha edz,ha szép,ha nőies,ha csinos,ha dekoratív,ha informatikus,ha edz.
Szóval csak azokkal foglalkozz akivel lehet normálisan együtt lenni,akivel jól érzed magad.
#18-as te se foglalkozz a negatív emberekkel,szép kis barátnőd van egy irigy kis p_csa aki tuti sikertelen és ezzel kompenzál.
Én is megkaptam már,az izomagyú,impotens meg egyébb szép kis dolgokat,persze amikor elmondom,hogy kedvenc témám az objektum orientált fejlesztés,a matematika,és programozóként melózok akkor nézés van :):):)
Egy a lényeg nyugodtan hangsúlyozd ki nőiességedet az átlag idiótáknak úgyis előítéletei lesznek de ezért is átlagosak,mert nem látnak orruknál előbb.
Hajrá
25Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!