Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababa vagyok! Nekem soh nem lesz párkapcsolatom? Csak "arra" vagyok jó?
Nem az a mű plázacica fajta, a természetesség híve vagyok, kevés smink, szoláriumba nem járok, a hajam viszont hosszú és aranyszőke, ami miatt már eleve rossz szemmel néznek rám egyesek, buta szőkenőnek hisznek. Ruhaügyileg is inkább csinosan, nőiesen öltözök, combközépig érő teshez simuló farmerszoknya, csinos blúz, kis sarkú cipő.
Miért ítélnek el, mert szeretek csinosan öltözködni, kinézni?
16/L
Gyere cica! Én nem "csak dugni" akarok!
De neked meg én nem kellek... Mókuskerék ez babám, mókuskerék...
Biztos egy tök helyes és kedves csaj vagy, és valóban sokan elhamarkodottan ítélkeznek, de nem kell foglalkozni senkinek a értéktelen véleményével, aki hamar ítél, az nézzen magába, mert az sokkal rosszabb dolog, mint amikor valaki a neki tetsző ruhát veszi fel, ennyit szerintem, másfelől meg hidd el nem kell tűsarkú, meg olyan ruha egy nőnek, ahhoz hogy csak egy éjszakára keljen valakinek. Ez férfi függő dolog hogy ki mit akar az adott nőtől, én sem amiatt akarnék, vagy nem akarnék valamit egy nőtől, hogy most milyen lábbeli meg ruha van rajta.
Rengeteg ember él a Földön, és nem feltétlen az öltözködésen múlik hogy, ki milyen..... meg hát a legtöbb esetben csak eltudnád dönteni egy bizonyos időn belül, hogy ki mit akarna tőled.
A lényeg hogy valakit meg kell ismerni, és utána lehet ítélkezni, sőt a másik magán dolgaiban még akkor sem!
Csak akkor ha az egyik rondán kiszúr a másikkal.
23/F
hajam viszont hosszú és aranyszőke, ami miatt már eleve rossz szemmel néznek rám egyesek
ez hülyeség...én észre sem veszem a szőke nőket,csak a hosszú barna/fekete hajúakat.A mondatod második része viszont igaz,butának hisznek több,mint valószínű.De senki se néz rád rossz szemmel,mert hosszú a hajad:DDD
B verzió.Mi ez az undorító cipő miért ilyen magas és miért megy benne úgy,mint aki maga alá csinált?
C verzió: nem fáj benne a lába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!