Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen meg vagyok zavarodva. Volt egy párkapcsolatom, amit nem tudok elfelejteni pedig 5 hónapja nem is beszélünk. Mit tegyek?
Én is a gyereket sajnálom, nagyon kinéz neki egy csonka család... És mindezt miért? Mert nem vagy őszinte, és nem volt eszed védekezni holott tudtad, hogy nem frankó a kapcsolatod azzal akitől lesz a gyerek.
Egyébként szerintem még van esélye hogy túltedd magad rajta, általában egy év elég szokott lenni rá. Próbálj minnél kevesebbet gondolni rá, és dobj ki, vagy törölj mindent ami rá emlékeztet. Töröld fb-ról is. Az sokat segít ha nem látod a hírfolyamban nap mint nap.
Mostmár semmit.
Hagyd...
Ugyanebben a helyzetben voltam, nekem mostanra sikerült túllennem rajta, 5 évig szenvedtem belül az exem miatt, úgy, hogy közben együtt élek a párommal, a közös gyerekünk 3 éves. Nagyon sokáig tartott, és nagyon nehéz volt...
Kitartás, a babára koncentrálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!