Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni őt?
"akit most ismertem meg,amikor a gimit kezdtem"
majd
"már nagyon régóta húzom ezt"
Látszik hogy még csak most kezdted középiskolát, ha max négy hónap neked ekkora szerelem.
Eeeember, mintha én írtam volna! :( :)
Nekem is nagyon fáj a szívecském, de nem azért mert visszautasított, ez van. DE hogy levegőnek nézzen; se barátnak, se ellenségnek, semmi nem vagyok. NEM ÉRTEM MIÉRT!
Én eldöntöttem, hogy ,, akkor beszél a f*szom veled mostantól". Megbántott nagyon, de én még mindig bele vagyok esve hiába szakítok meg minden szálat, csak látom minden nap ennyi.
Fej a fejjel, ennyit tudok mondani!
Ahogy írtam. Mintha az én történetemet írtad volna le. Ma vagyis tegnap :D találkoztam azzal a lánnyal akivel ez az "eset" volt és mit ne mondjak nem éreztem MOST semmit a barátságon kívül. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk, aminek örültem, nagyon. Nekem ennél nem is kell több, hogy tudjam most már én csak a barátságra vágyom. :)
Bizony nehéz elfelejteni na meg pozitívan gondolkozni, de te döntesz végső soron, TE A MAGAD URA VAGY! :)
Ez csak rosszabb lesz.:)
De azért köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!