Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababa vagyok! Nekem soh nem lesz párkapcsolatom? Csak "arra" vagyok jó?
Figyelt kérdés
Nem az a mű plázacica fajta, a természetesség híve vagyok, kevés smink, szoláriumba nem járok, a hajam viszont hosszú és aranyszőke, ami miatt már eleve rossz szemmel néznek rám egyesek, buta szőkenőnek hisznek. Ruhaügyileg is inkább csinosan, nőiesen öltözök, combközépig érő teshez simuló farmerszoknya, csinos blúz, kis sarkú cipő.
Miért ítélnek el, mert szeretek csinosan öltözködni, kinézni?
16/L
2013. febr. 2. 12:14
1/33 anonim válasza:
"ásít"lesz ez még rosszabb is :D
2/33 anonim válasza:
Nem ítéllek el,de jöhetsz egy jó kis dugásra ha van kedved:P:D
3/33 anonim válasza:
Merre vagy? Arra megyek aztán fel felveszlek.
4/33 anonim válasza:
Próbálj meg te kezdeményezni olyanoknál akikről tudod,hogy nem így néznek rád.
5/33 anonim válasza:
Fesd be a hajad barnára, mindjárt nem fogsz kitűnni. Persze ettől te meg meghalnál, mert senki sem figyelne fel rád.
6/33 anonim válasza:
Nos általában majd a szexre leszel jó.
7/33 anonim válasza:
Miért akarsz kapcsolatot?
Így lefekhetsz bárkivel..
8/33 A kérdező kommentje:
Akkor inkább örökre szűz maradok... -.-
2013. febr. 2. 12:25
9/33 anonim válasza:
Csak arra leszel jó. De egy menetre esetleg bevállallak, és akkor meggyőzhetsz, hogy tévedek.
10/33 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy szűz maradok! Előbb jövök össze egy szerencsétlen, pattanásos, pálcika alkatú fiúval, mint egy olyannal, aki csak dugni akar.
2013. febr. 2. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!