Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababa vagyok! Nekem soh nem lesz párkapcsolatom? Csak "arra" vagyok jó?
Figyelt kérdés
Nem az a mű plázacica fajta, a természetesség híve vagyok, kevés smink, szoláriumba nem járok, a hajam viszont hosszú és aranyszőke, ami miatt már eleve rossz szemmel néznek rám egyesek, buta szőkenőnek hisznek. Ruhaügyileg is inkább csinosan, nőiesen öltözök, combközépig érő teshez simuló farmerszoknya, csinos blúz, kis sarkú cipő.
Miért ítélnek el, mert szeretek csinosan öltözködni, kinézni?
16/L
2013. febr. 2. 12:14
21/33 anonim válasza:
Én összejövök veled :D Ha tényleg jól nézel ki
22/33 anonim válasza:
én nem csak annak néznélek, én is páva akarok lenni mégse csak dugásra kéne valaki!
Persze csak ha combos vagy akkor tetszenél :)
23/33 anonim válasza:
Azért kellesz csak arra a pasiknak, mert ezt sugárzod. Lehet, hogy te sem vagy tudatában, de valamiféle nem verbális jel alapján ez jön le. Látod? Most is csak pár sort írtál ide, mégis első körben egy tucat pasi fog jelentkezni, hogy megdörrent. Ne haragudj, de egyszerűséget és sekélyességet sugárzol. Én is elég jól nézek ki, (jobban mint az átlag bőven) hozzám mégse azzal szoktak odajönni a pasik, hogy gyere szívi, d*gjunk az első rekettyésben. Mert rólam nem az egyszerűség sugárzik. Valahogy ezen próbálj változtatni.
24/33 anonim válasza:
Te se rinyálj cicababa. Örülj, hogy egészséges vagy.
25/33 anonim válasza:
Nem azért vagy "arra" jó, mert cicababa vagy, hanem azért, mert ribanc. Más a kettő.
26/33 anonim válasza:
Nem semmi gond cica..gyere had dugjam a kis segged:P
27/33 A kérdező kommentje:
Nem látjátok, hogy 16 éves vagyok?? Még GYEREK!! Azért zavar ez, mert én házasságig nem akarok szexelni, szóval jó lesz, ha abbahagyjátok ezt az undorító stílust.. Pont az ilyen szánalmak miatt akarok szűz naradni, akiknek semmi nem számít, csak legyen az áldozaton lyuk, azt hadd szóljon. -.- Undorító..
2013. febr. 2. 15:09
28/33 anonim válasza:
Látod, ez tipikus szűzqrva hozzáállás. Fél év múlva máshogy fogsz mindenről vélekedni.
29/33 anonim válasza:
A kisugárzásod miatt lehet, hogy mindenki így néz rád. Viszont a gondolkodásod szerintem teljesen normális.
30/33 anonim válasza:
# 10/29
Akkor gyere velem össze, egy igazi hurkapálca vagyok, de az arcom az tiszta legalább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!