Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húszas éveitek elején járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszas éveitek elején járó lányok: Nálatok szakító ok lenne, ha a pasitok már egy-két éve nem dolgozna, mert nem talál munkát?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 12:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A tanulás befektetés. Most viszi a pénzt, de hosszútávon biztosabb állást jelenthet jobb jövedelemmel. Csak tudni kell jól befektetni.

Az otthonülés viszont csak csökkenti az ember munkaerőpiaci értékét.

2013. jan. 28. 14:38
 32/34 anonim ***** válasza:
Tanulás azért más kategória,mert van rendszer az életében és csinál valamit.Nagyjából magamból indultam ki,2 hónapig nem volt munkám,küldözgettem önéletrajzokat,jöttem-mentem a városban hátha van kinn valahol egy eladót felveszünk fecni vagy valami,de ezt leszámítva szétcsúsztam.Volt olyan, hogy hajnali 2-3-ig számítógépeztem,mert semmi dolgom aludhattam volna délután 5-ig is.Emiatt sorolom máshova a tanulást.
2013. jan. 28. 14:47
 33/34 anonim ***** válasza:

"A tanulás befektetés. Most viszi a pénzt, de hosszútávon biztosabb állást jelentHET ..." Ebben a mondatban is benne van a lehetőség, tehát nem biztos, azaz ha nem jön be, akkor bukta, és még pénzt is költöttél rá. Még mielőtt nekem ugrasz, csak szólok, hogy igen sokan nem fejezik be a megkezdett felsőoktatási tanulmányaikat! Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb munkahelyen inkább munkatapasztalatot kérnek, így meg az embernek arra kell törekednie, hogy minél hamarabb találjon állást, mert később elveszik az éterben.

"Az otthonülés viszont csak csökkenti az ember munkaerőpiaci értékét." Miért csökkenti? Attól nem lesz hülyébb. Ráadásul aki tanul, az ugyanannyi évig munkanélküli, mint aki otthon ül. Csak a tanuló az legfeljebb ráfogja, hogy ő azért nem dolgozott ennyi ideig, mert tanult.

2013. jan. 28. 15:08
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, nekem fél éve nincs, pedig nem válogatok... szóval ha nem lustaságról van szó, akkor nem zavarna.
2013. jan. 28. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!