Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintene, ha a párod olyan helyen dolgozna, ahol ellenkező neműek veszik körül?
Tegyük fel, a párod nem flörtölős típus, hanem alapjában véve hűséges típus, nem felelőtlen.
Mit gondolnál?
Mit éreznél?
Mit mondanál neki?
Én nem kattognék ezen ennyit.
Férjem hivatalban dolgozik, a kollégák 2/3-a nő. Mégsem parázok azon, hogy hátha ezmegaz.
Ha félre akar lépni, bányászként is megtehetné, ahol azért kevés a nő.
A hangsúly nem azon van, hogy milyen lehetőségei vannak, hanem azon, hogy ő él-e ezekkel a lehetőségekkel. Ha megbízható embernek tartom, akkor úrrá lennék azon a pici egészséges féltékenységen, ami azért termelődik ilyen helyzetben. Ha nem bízok meg benne, akkor meg édesmindegy, milyen közegben mozog.
Igazságszerint nekem nem lenne sokkal rosszabb ez a felállás, mintha napi 8 órában oltanák be hívsovinizmussal a férfikollégák.
Igyekeznék továbbra is olyan pár lenni számára, aki mellett nem érez kényszert arra, hogy a melóhelyen vadásszon.
Hímsovinizmussal*, elnézést :)
Ha HIVsovinizmussal oltanák be a férfikollégák, attól jobban megijednék.
Semmit nem szólnék,ez a munkája szakmája így ismertem meg akkor semmi jogom nincs szólni.
Tudom, hogy vannak undorító nők de ha a férfi nem akarja akkor nem fog semmi történni.
Én évekig dolgoztam 8 pasival :) Jó volt a hangulat, volt hogy oltogatott 1-2, de egyik sem esett át a ló másik oldalára.
Férjem egy meleggel van egy irodában :) De ő is dolgozott már 2 nő mellett évekig úgy hogy egymásra voltak utalva.
Nem gondoltunk semmit
Nem éreztünk semmit
Nem mondtunk semmit
Ha félre akarna lépni akkor is megtehetné ha egyetlen egy ellenkező nemű lenne a munkahelyén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!