Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintene, ha a párod olyan helyen dolgozna, ahol ellenkező neműek veszik körül?
Tegyük fel, a párod nem flörtölős típus, hanem alapjában véve hűséges típus, nem felelőtlen.
Mit gondolnál?
Mit éreznél?
Mit mondanál neki?
A párom egyetemen dolgozik, a dékán alatt. Ő a titkára és a jobb keze.
Mellette minden osztályon nők dolgoznak. Most kezdtek el felvenni férfi munkaerőt is, mivel egyrészt kell az "erős kéz", másrészt a férfi nem megy el szülni.
A legfiatalabb munkatársa 23 éves, a legöregebb pedig 63. életévét töltötte két hete.
Nem gondolok semmit. Tavaly házasodtunk össze, van egy 1,5 éves lányunk, aki a mindene.
Semmit sem éreznék. Tudom, hogy hűséges és csak értünk él és dolgozik.
Semmit nem mondanék neki! Ő is megbízik bennem.
Én szinte csak férfi munkaerővel vagyok körbevéve, mivel logisztikai munkakörben dolgozom egy raktárban.
Köszönöm a véleményeket!
Még valami: Ha tegyük fel, a munkahelyén ott lennél, mint megfigyelő, mongjuk láthatatlanul, és végignéznéd egy munkanapját, vagy egy hetét, akkor ugyanigy válaszolnál-e a kíírásban feltett kérdéseimre vagy egy kicsit módosulnának a válaszok?
21/23-as vagyok:
Nem hinném, hogy módosulna a válaszom.
Mint írtam mindent értünk tesz. A lányáért meggebed úgy imádja és szereti. Engem is a legnagyobb becsületben és szeretetben támogat és segít.
A férjem amúgy sem egy hűtlen típus. Ha akart volna, lett volna rá alkalma, hogy megcsaljon, még sem tette meg. Leépítette a hölgyet elég szépen..
19-es vagyok.
20-asnak: Igen.
Kérdezőnek: Na akkor bolondulnák meg,ha ott lennék megfigyelőként. :D Nagyon igénylem a testiséget,ezért ha már látnám is a dolgokat,akkor féltékeny lennék,hogy máshoz ér,még akkor is,ha tudom,hogy nincsenek hátsó szándékai.
Nyilván a bizalom azt jelenti, hogy egy ilyen feltevésre is ugyanúgy válaszolnánk, nem? Kicsit logikátlan...
A tényeket meg nem ismerhetjük, de a bizalom pontosan azt jelenti, hogy nem kell a két szememmel meggyőződnöm arról, hogy nem kavar mással, mert érzem/hiszem/tudom, hogy nem teszi meg.
Köszönök minden választ,
eddig a 13-as mondta ki nyíltan, hogy benne is felmerült aggodalom,
viszont érzelmeket úgy látom, többekből kiváltott.
Azt jó olvasni, hogy mindenki bizalmat szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!