Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya lány hol talál magának fiút?
Én bevallom nem vagyok egy szép lány és nem is akarok magamnak szép fiút hanem inkább egy hasonló adottságokkal rendelkezőt..de hol keressek így ha nem szoktam szórakozni járni és elég visszahúzódó vagyok.
köszönöm a válaszokat előre is.
Nem csak a külső szépség számít, de erre majd rájössz ám idővel. Régebben én is azt hittem, hogy az is számít, de szinte már semmit nem ér. Persze fontos, hogy adj magadra, legyél ápolt, hozd ki magadból a legjobbat :) Ne hanyagold magad, mert te nem látod magad elég szépnek.
Nekem pl. tetszett olyan srác, akire kivétel nélkül az összes barátnőm azt mondta, hogy ronda meg csúnya, de olyan belsővel rendelkezett, hogy egyre szebbnek láttam, akkor értettem meg igazán, miért számít igazán a belső érték. Ne legyél görcsös, hogy akarsz valakit.
25L
Szia!
Küldhetnél egy képet, és utána bármi lehetséges ;-)
Üdvözöl egy kisfiúsan sármos pasi!
6. válaszoló!
Bár 60 éves trotty lennék! :D AKkor már nyugger módra otthon lógatnám a répát 7/24 -ben és semmi nem érdekelne.
csomó-csomó-csomó kamu!!
senkinek nem szabad hinni, na jó, párnak lehet.
de fiatalabb korosztályban, ebbe még bőven beletartozik a 20-22 is (ez az én korosztályom) egyáltalán nem csak a belső értékekről szól a dolog. persze az is nagyon fontos, de amikor eljön a bemutatás ideje, nem csak otthon, akár a barátoknál is akkor az elég kínos, ha a lány ronda.
persze ne ásd el magad! ezt nem azért írtam és nem megbántani szerettelek volna. csak nem szabad annak hinni, aki azt mondja a külső nem számít.
olyan lehet ez, mint a posztok a kis péniszről. biztos nem dobja ki a lány a pasit, ha feleakkora a dorong mint amit a nadrágon keresztül érzett (feltételezve az egyébként kedves és megértő, jóképű pasit). de azért mégis jobb ha nagyobb. (remélem majd megerősítenek a lányok/hölgyek. hála az égnek bennem még nem járt semmilyen léc).
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!