Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy csúnya lány hol talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya lány hol talál magának fiút?

Figyelt kérdés

Én bevallom nem vagyok egy szép lány és nem is akarok magamnak szép fiút hanem inkább egy hasonló adottságokkal rendelkezőt..de hol keressek így ha nem szoktam szórakozni járni és elég visszahúzódó vagyok.

köszönöm a válaszokat előre is.

2012. dec. 24. 02:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok egy szépség, és majd' 23 éves koroming kapcsolatom sem volt, addigra teljesen begubóztam meg elhitettem magammal, hogy defektes vagyok... aztán mégis jött a barna herceg villamoson :D. Ne add fel! Nem feltétlenül kell bulizni járnod, hanem mondjuk járj el nyelvtanfolyamra, kézműves szakkörbe, ismerkedj suliban, egyetemen (attól függ, hány éves vagy), és ne gondold azt, hogy neked már úgyis lőttek, mert a kisugárzásodra igenis kiül az, ha nem vagy magaddal elégedett.
2012. dec. 24. 02:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. dec. 24. 03:53
 13/23 anonim ***** válasza:
2012. dec. 24. 04:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azt hiszed hogy csúnya vagy.De azt csináld,hogy várd meg,amig valaki kezdeményez.
2012. dec. 24. 04:40
 15/23 anonim ***** válasza:
47%
Bárhol, mert nekünk srácoknak nem a külső a legfontosabb. Persze sokat segítene, ha nemcsak a jóképűeket vennéd észre.
2012. dec. 24. 08:10
 16/23 anonim ***** válasza:
néha megdöbbenek hogy milyen bányarémeknek is van pasijuk. és ráadásul imádják is őket, úgyhogy ne aggódj.
2012. dec. 24. 09:35
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
A lepratelepen.
2012. dec. 24. 10:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,legalább írjál már 1-2 dolgot magadról! Miért gondolod hogy csúnya vagy? Ismerek jópár olyan lányt aki magát lecsúnyázza,közben meg a fiúk 3/4-e elfogadná barátnőnek.
2012. dec. 24. 10:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Akár jó faszid is lehet. Az exem elég jó fickó és jelenleg kifejezetten csúnya csaja van. Ha elég érdekes, izgalmas személyiség vagy, van stílusod, akkor bárkit kifoghatsz, hidd el. A szépség egy idő után állati unalmas.
2012. dec. 24. 12:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem egy szép lány az még semmi, manapság a bűn rondáknak is legalább egy teljesen átlagos pasi jut.
2012. dec. 24. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!