Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszas éveitek elején járó lányok: Nálatok szakító ok lenne, ha a pasitok már egy-két éve nem dolgozna, mert nem talál munkát?
Igen. Aki fiatal, nőtlen férfiként (őket veszik fel legszívesebben a munkaadók!!) két évig nem talál munkát, azzal valami baj van. Vagy nem tanult, amikor tanulnia kellett volna, vagy nem fektet energiát a munkakeresésbe, vagy nem hajlandó költözni, vagy felvették ugyan több helyre, de kirúgták mert hanyag.
Persze a legjellemzőbb, hogy "az elmúlt fél évben vagy száz önéletrajzot küldtem szét" - tök jó, és mi mást csinált? Kiderül hogy persze semmit. Nem járt utána, nem fejlesztette a nyelvtudását, nem tanult autodidakta módon, csak elcseszte az idejét. Ez pedig szakítóok, akárhonnan nézzük.
13
Jó neked. Örülj neki. Képzeld én sulii után egy évig kerestem. Aztán egy ismerős mondta h menjek oda (gyár) ahol ő van. 1 évig bírtam idegekkel. Akkor ott hagytam. Azóta (kb 1 éve) megint nem kapok semmit. Pedig takarítónőnek is jelentkeztem. Ugyan nem csúszna le a gyűrű az ujjamról csak tudod nem mindenki olyan rohadt mázlista mint te. Jah és azért mert neked szerencséd volt, nem kéne mindenkit leszólni meg lenézni akit sehova nem hajlandóak felvenni.
En megertem azokat a lanyokat, akiknek ez igenis szamit. Nem feltetlenül az anyagiassag a gond.
Ha 2 eve nem tudsz elhelyezkedni, akkor lehet, hoyg tul magasak az elvarasaid. Ha en ket honapig nem talalnek munkat, akkor akar elmegyek parkoloörnek is es közben probalok megfelelöbb munkat keresni es tovabbkepezni magam, hogy növeljem az eselyeimet.
Sok lany meg lehet, hogy ugy gondolkodik, hogy aki varja a sült galambot, vagy aki nem eleg ötletes, hogy az eddig sikertelen modszerein valtoztasson, ezt a hozzaallast egy parkapcsolatban is tanusitja.
Egyértelműen igen!eleve nem is kezdenék olyannal aki munkanélküli vagy nincs biztos jövedelme
22/L
12-es. Te nagyon naiv vagy. Soroljam neked, hol dolgoztam, mielőtt bekerültem egy normális céghez dolgozni, elfogadható nettóért? Árultam gyrost, voltam árufeltöltő, dolgoztam pláza butikjában mint az eladók lótifutija, telefonáltam telemarketinges call centerekben, szerveztem piackutatásokat, voltam futószalagos gyári melós konzervgyárban. Mindezt (akkor még) érettséginek szintű végzettséggel, mivel gimnáziumban végeztem, NULLA szakmai képesítéssel. A pasid egyszerűen egy élhetetlen, lusta alak, ez az igazság! Az én példám támasztja alá, hogy olyan NINCS, hogy valaki ne találjon munkát. Persze, ha valakinek derogál a kétkezi munka, akkor elhiszem, hogy tényleg nem is talál. Azóta elvégeztem egy (osztatlan rendszerben) egyetemet, de ha megszűnne a munkahelyem, gondolkodás nélkül mennék vissza gyrost tölteni a Szerájba, amíg nem találok a végzettségemnek megfelelőt. Egyszerűen NINCS kifogás.
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!