Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holt találok ilyen lányt? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Szóval ne pálza cica legyen.
Pest közelében lakik.
Nem a pénzre megy.
Legyen értelmes.
És szeressen.
Hol találok ilyet?
16év körülit
#Csaj;Pénz;Szeretet;Talál;Pláza;Cica;
2012. dec. 6. 16:27
2/22 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2012. dec. 6. 16:33
3/22 anonim válasza:
nem tudom mért kell ilyen kikötéseket tenni.
Én szeretek vásárolni,szeretek öltözködni jól kinézni.
Imádom a divatot.
Lehet hogy pont olyna ember vagyok akit te keresel.
De akkor most mégse mert szeretek plázába járni??:D
érted...
17/L
4/22 A kérdező kommentje:
De a pláza cicát nem úgy értettem...
Persze az nem baj ha egy héten egyszer-egyszer be megy de ne minden nap járjon be...
2012. dec. 6. 16:39
5/22 anonim válasza:
de az mért lenne baj???
:)
Nem értelek komolyan
ha van rád ideje,és tud veled is eleget foglalkozni akkor az téged mért zavar ha bemegy 2 naponta a plázába??
Mi is elég sűrűn járunk.Néha csak megiszunk valamit,vagy beülünk a moziba,vagy vásárolunk...
De emellett van életünk is..
6/22 anonim válasza:
Itt GYK-n nagyon sok ilyen van... :)
7/22 anonim válasza:
Nekem is írhatnak az ilyen lányok :) 19/f
8/22 A kérdező kommentje:
Ha szerinted te is ilyen lány vagy akkor írj egy pü-t!
2012. dec. 6. 17:14
9/22 anonim válasza:
Sok ilyen lányt ismerek, aki 1-3 naponta végigjárja a plázát, persze nem 80 szatyorral jön ki, na mindegy, egy se gondolja magáról hogy plázacica. Az igényesség nem ez.
10/22 anonim válasza:
Itt is lehet... :) Én is ilyennek tartom magam, és még Pesti is vagyok. 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!