Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már kezdek elkeseredni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kezdek elkeseredni hogy nem találok a környéken normális lányt. Lányok valami javaslat?

Figyelt kérdés

Nem érzem magamat csúnyának (178cm,58kg,rövid szökés-barna haj kékeszöld szem).Miután szakítottunk első barátnőmmel valahogy rámentem a Netes kapcsolatokra és rájöttem hogy mennyire tudok szeretni és hogy mennyire érző ember vagyok.Szerintem ha 1,5 évig CSAK beszélgetéssel letudok magamhoz "láncolni" egy lányt aki nem csúnya és ha akarna lehetne palija akkor az szerintem egész biztató , főleg mikor azt mondta hogy bennem így jobban bízik mint akit élőben is ismer.Még amin csodálkozni szoktam hogy 18-19 éves lányokat is simán letudok kötni és felkelteni a figyelmüket az egyik mondta is hogy ha a távolság nem lenne nem érdekelné a korkülönbség .Nálam az alapok ott kezdődnek hogy nálam csak értelmesebb barátnőm legyen (tudjon helyesen írni , értelmes mondatokban beszélni stb)Általában már itt megbukik a dolog... mert én minden haverommal képes vagyok beégetni magam bárhogy(hülyülés ami mások szemébe elmeháborodottságot vet fel) Viszont a barátnőmmel irtó cikinek érzem főleg mikor ismerem is azt aki előtt történik.Külsőre pedig ha van egy helyes arca és nem kövér már nem érdekel a melle mérete és hogy milyen a feneke. Onnantól már csak a lelki világa.2 problémát vélek magamba felfedezni

1.Komoly kapcsolatot keresek.

2.Nem vagyok túl bátor és kevésszer merek kezdeményezni

De pl.ha a lánynak tudom Facebookját akkor ott gátlások nélkül rá írok és utána már élőbe is simán megy csak mikor nem ismerem a stílusát félek hogy bunkó és hogy elküld a p*csbe és z úgy valahogy engem mélyebben érint mint az átlagot.

Tényleg ennyire sokat várok el??? Valahogy a 14-16 éves lányok elvannak maguktól szállva és ez nekem nem jön be (Szolidabb de mégis vicces,aranyos,bátor,olyan aki képes magáért kiállni az viszont bejön Mellesleg a az idősebb lányok valahogy jobban bejönnek nem a testi érettségük miatt hanem hogy talán komolyabb kapcsolatot akarnak Csak hát ugye sokukat zavarja a korkülönbség. 16F

Valami ötlet mit csinálok rosszul???Lányok mit változtatnátok ezen gondolkodás módon? Vagy hogy fejezem ki magam.

2012. aug. 25. 01:02
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Azta :D kicsit hosszú lett :) Aki ezt elolvassa az már csak értelmes lehet:)
2012. aug. 25. 01:07
 2/20 anonim válasza:
Valami olyasmi vagyok én is mint te jellemre. Épp ezért is nehéz itt a környéken, hiába van itt egy nagy megyeszékhely, az itteni lányok még rosszabbak talán, mint egy kisvárosi lányk és így tényleg nehéz párt találnom. Na meg a tini lányokkal nem is érdemes foglalkozni, bár a külsőm miatt sajnos csak náluk lenne esélyem, mert a korombeli lányoknak már igazi férfi kelle testre is. Szóval nem könnyű, megértem a helyzeted. Én szerencsére már nagyérszt kiöltem az érzelmes, gyenge énemet. Ha sokat csalódsz a lányokban, neked is el fog veszni a gyengítő, érzelmes részed. Ráébredsz, hogy ők voltaképpen aljasak és szívtelenek, akkor te miért is vagy velük rendes?!
2012. aug. 25. 01:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
azért nem kell leírni a 16 év körüli lányokat, nem mindegyik érzéketlen s*ggfej, és partirib@nc...meg lehet ott is találni az olyanokat, akiket ez vonz
2012. aug. 25. 01:23
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem csinálsz semmit se rosszul csak az ilyen korú lányok 80-90 %-a nem akar komoly kapcsolatot és ahogy te is mondtad el vannak szállva maguktól...Egyébként nem változtatnék én a te gondolkodásmódodon semmit bár kár, hogy egyre kevesebb fiú látja így a helyzetet...Mondjuk eddig még senkivel nem találkoztam aki így vélekszik a dolgokról...

16/L

2012. aug. 25. 01:23
 5/20 anonim ***** válasza:
alszunk
2012. aug. 25. 01:27
 6/20 anonim ***** válasza:

ma 01:23

Ja, mert a cuki pofán és izmos, jó testen túl te sem nézel mást egy fiúban. Hogy is láthatnád meg a csúnya, de a kérdezőhöz hasonló tulajdonságú srácok szép jellemvonásait.

Annyira felszínesek vagytok ti lányok, hogy az már fáj. De jön a hülye szöveg, hogy nektek nem a külső a számít. A f@szt nem! Úgy tudtok hazudni, ahhoz értetek.

2012. aug. 25. 01:49
 7/20 anonim ***** válasza:

Kedves 6.

Én nem hazudok, nekem nagyon is számít a külső csak meglepődtem a kérdezőn, hogy így látja a dolgokat!

2012. aug. 25. 01:53
 8/20 anonim ***** válasza:
És igazad van!Én sem nézek ELSŐRE mást!Utolsó voltam.
2012. aug. 25. 01:55
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Kedvencem mikor "sírnak" hogy jajj nem igaz hogy nincs egy jó pasi aki őszintén szeret alapból a Pá(w)a & PITBULL vagyok(ok)közt keresgélnek :D Bár mostanában ahogy észreveszem már SWAG a menő... Körül kéne nézni és rájönni hogy nem épp a tökéletes kinézetű a legjobb... Én is egy kisvárosban élek szerencsére "fiatalodó" közösségben de sehol semmi értelmes :) Bár mikor ráébredtem hogy hűha kolis leszek egy városban felcsillant a szemem hogy akár még találhatok is valakit.

2012. aug. 25. 01:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos 187 centivel 55-60 kilóval annyira lehetek kigyúrt mint egy vízi sikló Bár ha nem is vagyok egy izomszálka tömeg de a vékonyságomból adódóan kevés edzéssel is kijött a kocka has és izmos vádli. Sajnos én is kezdek az első válaszoló által megírt dolog felé hajlani hogy nem leszek ilyen érzelgős...
2012. aug. 25. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!