Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Holt találok ilyen lányt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holt találok ilyen lányt? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Szóval ne pálza cica legyen.

Pest közelében lakik.

Nem a pénzre megy.

Legyen értelmes.

És szeressen.

Hol találok ilyet?

16év körülit

#Csaj;Pénz;Szeretet;Talál;Pláza;Cica;
2012. dec. 6. 16:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ilyen lány nekem is írhat...:D
2012. dec. 8. 14:23
 12/22 anonim ***** válasza:

Írd be a baratnoelado.hu oldalra, ott részletes keresésbe beírod a kikötéseket, máris kiad több száz lányt, a legjobb ajánlatot fogadd el.

NE MÁR!!! Mozdulj ki otthonról és ne félj megszólítani egy lányt. Nem fog elküldeni sehová, sőt örül, hogy plusz egy srácnak tetszik..

2012. dec. 8. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha nem utasítod el a dagadt vagy ronda csajokat akkor könnyen találsz ilyeneket,csak őket genetikai hulladékoknak tekintik az emberek
2012. dec. 15. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:
ge ilyen lányra én is "vevő" lennék:)Most lett vége a kapcsolatomnak 2 év után egy "plázacicával" ugyh abból én sekérek többet:D
2012. dec. 28. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo, amugy te hany eves vagy? 14/l
2013. jan. 4. 21:46
 16/22 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2013. jan. 5. 08:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Pont ilyen vagyok
2013. jan. 12. 18:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Tele van ilyennel az egész ország skacok:D csak ti a szőke csinimini lányokra figyeltek fel. Attól hogy vlki átlagos külsejű attól még lehet ő az életed szerelme. :D
2013. jan. 28. 23:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Skacok, ha már 16 évesen nem megy az ismrkedés mi lesz 30 fölött amikor napi 8-10 órát dplgotok és körülöttetek mindenki házas??

Gondolom van valami hobbid, nem? Sport? Aközben nem lehet siemrkedini?

Én futok, és egsy csomó embert megismertem futás közben.

Amikor meg 16-18 voltam, cserkészkedtem. beutaztuk meg vigig táboroztuk fél Magyarországot. Az első 3 pasim (18 ig) onnan volt:-)

2013. febr. 6. 00:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi lányt keresek, de nekem nem számít, hogy hány éves :) 19/F
2013. febr. 6. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!