Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húszas éveitek elején járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszas éveitek elején járó lányok: Nálatok szakító ok lenne, ha a pasitok már egy-két éve nem dolgozna, mert nem talál munkát?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 12:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha vidéki vagy, akkor érthető a dolog. Nekem nem lenne szakító ok, ha a pasi akarna ellene tenni. Egy megoldás pl, hogy a lánnyal együtt új életet kezdenek a fővárosban.
2013. jan. 28. 13:17
 22/34 anonim ***** válasza:

Tudok en is közmondast:

Ha a hegy nem megy Mohamedhez...

Persze, fiatal vagy es ez nagy lepes, de pont ezert kellene elhuznod onnan, ahol celtalanul tengeted napjaidat. Ha ott, ahol vagy nincs kilatasban munka, akkor hany evet szeretnel meg remenykedni, hogy valaki csak radtalal majd?

2013. jan. 28. 13:18
 23/34 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, akkor el kell költözni Pestre! Ahogy emberek ezrei tették! Elhiszem, hogy kényelmesebb otthon siránkozni, hogy nincs meló, de akkor költözni kell és keresni a lehetőségeket. Ismerősöm szabolcs-megyei faluban sírdogál, hogy de szar neki, mert nincs munka. Mondtam, hogy akkor irány Pest, máris lesz. Erre ő: de hát ő nem szereti Pestet. Mondom, jaaa.....
2013. jan. 28. 13:20
 24/34 anonim ***** válasza:
Jah. El lehet költözni csak mondja már meg valaki h miből. Nekem nem tesz mindent anyuci meg apuci a fenekem alá és amíg nem találok itt munkát addig nincs miből máshova mennem keresni. Vagy költözzek esetleg a híd alá??
2013. jan. 28. 13:30
 25/34 A kérdező kommentje:
Így van! Ez nem így működik, hogy gondol egyet az ember, aztán alakulnak a dolgok. Terveztem a külföldre menetelt is, de nem lehet vaktában belevágni mindenbe.
2013. jan. 28. 13:39
 26/34 anonim ***** válasza:

Hogyan tervezzek valakivel hosszú távra abban az esetben,ha évekig nem talál munkát?Jó eséllyel szüleivel él.Közben én minden vackot elvállalok,hogy fenn tudjam tartani az albéreletemet(1 szobás,nem nagy),mert ha visszaköltözök a szüleimhez egy száz fős faluba akkor tényleg semmim nem lesz,se kapcsolat a távolság miatt, se munka.Hozzám nem költözhetne,mert nem tudom a mostani fizumból őt is eltartani,örülök,hogy nem vagyok minuszban.A régi munkámból lazán fenntartottam az albérletet(nyárimunkákból rakosgattam össze a kezdőtőkét,16 évesen is elég nyilvánvaló volt,hogy faluban nem lesz munkám).Nem érdekelnek a rövidtávú kapcsolatok,a fizetés se igazán,de az,hogy évek óta semmi munkája nincs és a szülők tartják el eléggé zavaró.Így nem tudok hosszú távra tervezni.Persze ha tanul és emiatt nem dolgozik az nem probléma.

Más lenne a helyzet,ha tanulnék és/vagy a szüleimmel élnék,de ha már fenn kell tartani valamit muszáj lejjebb adni.

Persze, vannak fokozatai a dolognak,de 2 év hosszú idő.Az se mindegy,hogy a kapcsolat milyen szakaszban van.Egy összejárogatós kapcsolatot simán felrúgok emiatt.

2013. jan. 28. 13:46
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi hozzászólásokból (ezt nem beleszámítva) kapásból 10 olyan volt, aki azt állította, hogy elhagyná csak ezért a férfit, 3 hozzászólás a kérdező kommentje volt, 5 hozzászólás nem a kérdésre volt válasz, és mindössze csak a maradék 7 mondta azt, hogy ez nem ok a szakításra. Sajnos arra a szomorú következtetésre kellett jutnunk megint, hogy a nők többségénél (hangsúlyozom, nem mind) a pénz számít a kapcsolatban, minden más alsóbbrendű. De bezzeg amikor a nőket ezzel szembesítik, rögtön tagadnak, sőt meg vannak sértődve(!), hogy mi hogy merészeljük egyáltalán gondolni is ezt.

Belegondolt-e már valaha ezen nők nagy része, hogy ha a párja is így állna hozzá (elhagyná, ha huzamosabb ideig munkanélküli lenne), az hogy esne nekik? Akkor meg bezzeg a férfi legyen elnéző, hogy "Jaj, bocs, ez velem előfordulhat, csak veled nem."?

Nemrég találtam egy statisztikát az interneten, miszerint a házasságok leggyakoribb megrontója a pénz. Talán nem is véletlenül. Még a szeretet hiánya is kisebb %-ban járul hozzá a válásokhoz.

2013. jan. 28. 13:55
 28/34 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ez azért van, mert a puszta szeretetből nem lehet megélni. A huzamosabb anyagi gondok, nélkülözés, napról-napra élés a legnagyobb szeretetet is felőrli.
2013. jan. 28. 14:00
 29/34 anonim ***** válasza:

"... de az,hogy évek óta semmi munkája nincs és a szülők tartják el eléggé zavaró.Így nem tudok hosszú távra tervezni.Persze ha tanul és emiatt nem dolgozik az nem probléma."

Ez egyrészt ellentmondás (most akkor zavar, ha nincs munkája vagy sem?), másrészről meg az aki tanul, sokkal jobban viszi a pénzt, mint aki csak szimplán munkanélküli. Gondolj bele: tankönyv, tandíj, kollégium, utazási költségek, egyéb tanulással kapcsolatos költségek (tanszerek, táska, stb.)!

2013. jan. 28. 14:31
 30/34 anonim ***** válasza:

Annyira szép, amikor valaki azzal takarózik, hogy vidéki.

Én is vidéki vagyok, feljöttem Pestre. A fél baráti társaságom feljött Pestre. Mert itt kaptunk munkát.

Hogy ehhez mennyi pénz kellett? Igazán nem sok. Az első fizetésig kell kihúzni. Ha az embernek van egy százasa, abból már el tud indulni. És ha az ember dolgozni akar, akkor erre igazán kölcsönkérhet. Olyan nincs, hogy valaki erre nem tud pénzt keríteni. Ha akar.

Érthető, ha valaki a gyerekei, lakáshitele, rossz egészségi állapota vagy bármi hasonló miatt nem lép. De egy fiatal fiú?

Nem is az a fő probléma, hogy nincs aktuálisan pénze. Hanem hogy ha ennyire élhetetlen, akkor akarom, hogy vele vágjak bele egy hitelbe? Ahol nincs kecmec, fizetni KELL! Vagy neki szüljek? Aztán majd azt mondom a gyereknek, bocsi, apád nem talált a városban munkát.

Én ha kell, gyerekkel is fölkerekedem és megkeresem a lehetőséget. A párom is ilyen, ezt díjazom benne. Nem tudnék olyannal lenni, aki másra hárítja a felelősséget azért, mert nem mert lépni.

2013. jan. 28. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!