Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a reakciója?
Az meg már más dolog hogy nem hagyok mindent a libákra.
De ha valami rosszat csinál nem fenyegetőzök azzal hogy dobom, nevelni kell őket hogy tudják hol a helyük:)
(6-os)
Én is iszogattam régi férfi ismerősömmel, kicsit be is csiccsentettem, de tudott róla párom.
Persze, ha ő ilyen rövid pórázon tart, akkor meg jól gondold meg ezt a kapcsolatot, nehogy az legyen, hogy lassan nem mehetsz sehova, ő szabja meg mit vegyél fel, sminkelheted magad, kivel állhatsz szóba!
"Talán a barátnőjét ne itassa már le senki (egy italtól nem rúghatott be, szóval nem egy volt hiába annyira hívta meg), nem hogy más pali.."
Jesszus! Ez nagyon durva! :( Egy ember nem tulajdona a másiknak, nem vagyok a párom anyja, sem a főnöke, sem a rabszolgatartója, nem is értem, hogy gondolkozhat így valaki. Más téma, ha mondjuk valaki rendszeresen iszik, részeges. De ugyan, nehogy már megtiltsa valakinek a párja, hogy elmenjen a barátaival inni a születésnapja alkalmából! Ez már beteges.
Persze nem mentség a hazugságra.
"[...]azért nem mertem elmondani, nehogy rosszul essen neki[...]"
Oké, "kegyes hazugság", csak ez nem mindig jó, sőt: mint minden hazugságnak, ezeknek is kellemetlen következményei vannak. A "tálalás" egy más dolog. Mivel semmi titkolni való nincs benne, az ilyen kiruccanásokról _előre_ szólunk.
Persze oda lehet vágni neki, hogy "elmentem piálni meg ünnepelni a Józsival, majd valamikor jövök",
és lehet mondani azt is, hogy "Józsi meghívott egy szülinapi piára, utána viszont sietek haza, hogy onnantól a miénk legyen a nap hátralévő része".
_Lehet_, hogy kicsit rosszul esett volna neki, hogy egy másik hímmel mész iszogatni. Viszont _biztos_, hogy nagyon rosszul esett neki, amikor szó nélkül beestél részegen.
Egy kapcsolat alapja két független ember szinte tökéletes bizalma a másik irányába. Ha ez a bizalom nincs, megingott, vagy visszaéltek vele, akkor az egyenes út a kapcsolat végéhez.
Hát tudod, ha én fiú lennék, és a párom részegen jön haza, nem tudom mit csinálnék. Ráadásul egy fiúval megy el inni, amiből bármi is kikerekedhet, hát nem sok jövőt jósolnék a kapcsolatunknak.
Mivel lány vagyok, szerintem elő sem fordulna, hogy berúgva keveredjek haza egy fiú társaságából. Ez a fiú párom részére megalázó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!