Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos lehet ez a kérés?

Jogos lehet ez a kérés?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a férjetek vállalkozóként alkalmanként munkát adna egy fiatal, vonzó nőnek, mert annak szüksége van a plusz pénzre. Viszont szemmel láthatóan tetszik a férjnek, pl. zavarban van, ha róla van szó, vagy megjelenik a nő, stb.

Ebben az esetben kérnétek azt a férjetektől, hogy ne alkalmazza továbbá ezt a nőt, még ha ő bizonygatja is, hogy semmi sincs közöttük?

2013. jan. 20. 18:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem kérnék ilyet.

Elég sok ember tetszik a másiknak, de ettől még nem csal meg mindenkivel.

Nem véletlenül horgonyozott le mellettem, legalább a szemét hadd meresztgesse néha máson :)

2013. jan. 20. 18:03
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem kérnék ilyet, mert nem is kellene. Egy korrekt férjben van annyi, hogy ha túl nagy a kísértés, akkor ő maga gondoskodik arról, hogy "eltűnjön" az életéből az illető.

Elég megalázó lenne, ha én söpörgetném a nőket előle.

2013. jan. 20. 18:09
 3/12 Ant39 ***** válasza:
69%
Semmi esetre sem. a nőnek mi köze hozzá hogy a férjed nem tudja magát moderálni?
2013. jan. 20. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem kérném meg mert bízok a férjemben. Van is rá okom.
2013. jan. 20. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

az én párom is így viselkedik, de még ha egy havernőről is van csak szó.

én nem bízom benne.

egy pasi ne érezzen szerelmi illúziót mások felé párkapcsolatban. mert ez az.

én szépen tekintgetek kifelé a kapcsolatból. nem kötöm magamhoz, hagyom hagy menjen minden a maga útján. olyan nem is kell, akit nekem kell kérni arra, hogy maradjon velem. menjen, ha menni akar.

2013. jan. 20. 18:32
 6/12 A kérdező kommentje:
És ha azt látnátok, hogy a nő is hasonlóan érez? Akkor sem tennétek meg ezt a lépést?
2013. jan. 20. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Akkor sem.

Felnőtt ember.

2013. jan. 20. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

1. Ilyet sosem kérnék töle, szerintem ez rád nézve igencsak szegénységi bizonyitvány lenne.

2. Az, hogy zavarban van, annak az is lehet oka, hogy te betegesen féltékeny vagy és szerencsétlen már nem mer ránézni sem másra, mert egyböl cirkuszolsz.

3. A legtöbb esetben a fönök-beosztott között nincs privat semmi.

2013. jan. 20. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Azért is nem kérném, mert ha valami alakulóban van köztük, akkor semmit sem érne, ha kirúgatnám a nőt, úgyis találnának alkalmat a találkozásra, nem azon múlik, hogy együtt dolgozik-e, vagy nem.
2013. jan. 20. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem kérném, mert ha találkozni akarnak azt nem fogod tudni megakadályozni, azzal sem, ha elküldi. Sajnos itt csak arra számíthatsz, hogy a férjed Téged szeret és hűséges.
2013. jan. 20. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!