Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos lehet ez a kérés?

Jogos lehet ez a kérés?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a férjetek vállalkozóként alkalmanként munkát adna egy fiatal, vonzó nőnek, mert annak szüksége van a plusz pénzre. Viszont szemmel láthatóan tetszik a férjnek, pl. zavarban van, ha róla van szó, vagy megjelenik a nő, stb.

Ebben az esetben kérnétek azt a férjetektől, hogy ne alkalmazza továbbá ezt a nőt, még ha ő bizonygatja is, hogy semmi sincs közöttük?

2013. jan. 20. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem kérném meg a férjemtől, hanem olyan szituációt teremtenék, aminek alapján el kellene küldenie! Mielőtt még tényleg megjön az étvágya! Szegény, kis sajnálatra méltó hölgy, akinek segíteni kell! Talán még pislog is rá alulról felfelé a kis cserfeske?:-))) Ismerem ezt a típust! Te meg legyél a kemény és önbizalomtól dagadó feleség, ugye? Hát hogy képzeled, ááá még a gondolat is sértő, még hogy Ők? Túl élénk a fantáziád szívem, csak nem gondolod, hogy én Téged bárkivel???!!!! Aztán egy darabig résen lennék az tuti! A vállalkozókra pláne ragadnak! Légy okos és óvatos! "Állott tóban lakik a béka!" :-))
2013. jan. 20. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kérném hogy keressen mást.

Bár párom amikor titkárnőt keresett,akkor végigmutogatta a jelölteket,és én szelektáltam kicsit (páromban megbizok,nőkben nem,igy kukában landolt összes olyan nő önéletrajza aki nem tetszett).

Mielőtt lepontoztok:

Így kapott munkát egy nyugdij előtt álló szegény özvegy néni aki egyedül nevelgeti az unokáját.(30 év olyan munkatapasztalattal,amit egy 20 éves se überel)

2013. jan. 21. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!