Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörögnél neki, hogy jöjjön vissza? Élvezi, hogy a barátja élettársa sajnálja őt? Bírjam ki és ne hívjam fel? Meddig? Várjam meg, amíg ő jelentkezik?
Mostanában férjemmel, ha összeveszünk, ő elmegy és nem alszik itthon. Ekkor mindig felszoktam hívni és könyörgök neki, hogy jöjjön vissza. Úgy vettem észre, mintha kezdene rendszert csinálni belőle. Szerintem élvezi, hogy a barátja élettársa sajnálja őt. Ráadásul egyre jobban kéreti magát.
Ti mit tennétek? Bírjam ki és ne hívjam fel??? Meddig? Várjam meg, amíg ő jelentkezik??? Ha a büszkesége nem engedi neki, hogy tegye meg az első lépést?
4 gyermekünk van és 10 éves kapcsolatunk.
Ja és sokszor nem is veszem észre, hogy pont min húzza fel magát, mert én boldog légkört érzek és egyszer csak puff, megy ... néha jogos csak.
Egy barátnőmmel csinálta ezt a párja.
Aztán egy véletlenül elolvasott facebook beszélgetés rávilágított a dolgokra. Addig a barátnőm mindíg visszasírta. Meghunyászkodott. A problémák nem szűntek meg, csak a barátnőm tartotta inkább magában.
A facebook beszélgetés arról szólt, hogy a pasi kidumálta a haverjának, hogy barátnőm mennyire "hálás" ha visszajön.
Nem vitázik, stb. Amíg a barátnő smsezik, ő partizott, költötte a pénzét (alig éltek meg), nem kell a gyerekre vigyáznia, ha meg hazamegy, ki van nyalva a segge.
Aznap megint összevesztek, barátnőm pedig bőgve jelent meg nálunk, gyerekkel.
Miután letettük a gyerekeket, leültünk a konyhába martinizni. Végigsírta a sztorit nekem, én meg jól lecsesztem. Bocsi.
Hol van a tartásod BMEG!!! A te büszkeségeddel mi lesz?! A te lelki békéddel?? Ébresztő? Mi vagy te? Egy érett, felelősségteljes nő és anya, vagy egy Kibebacarintott lábtörlő????
Ezt látják a gyerekeid is! Ez a példa? "A nőbe ott lehet belerúgni, ahol gondoljuk" EZT AKAROD A GYEREKEIDNEK? A lányaid áldozatok a fiaid agresszorok legyenek? Ennél már az is jobb ha ütne! Az legalább látszik.
Ha magadra nem gondolsz, gondolj rájuk!
Kérdező, ez már nem kapcsolat, nincs mit siratnod. Ez csak a Te elmédben kapcsolat. Viszont van 4 gyerek, rájuk kell azelőtt gondolnod, hogy magadat siratod, meg a (már) nemlétező kapcsolatod, házasságod. Szolga vagy és cseléd, de legyél büszke, 4 gyermekes anyuka! Erre nyugodtan büszke lehetsz, hacsak nem úgy nőnek a gyerekeid, mint a dudva, mert nem érsz rá foglalkozni velük amiatt, hogy az ősbunkó férjed után koslatsz. Akkor süllyedj is el szégyenedben!
A másik, hogy miért nem veszed észre, hogy nem az a kérdés, miért jó ez neki, hanem az a kérdés, miért jó ez Neked? Mert Neked így is jó sajna, ha nem lenne az, nem nyugodnál bele, vettél volna már rég egy nagy levegőt és kib@sztad volna a francba az embert. Ha ennyire mazochista vagy, kezeltesd magad, mert igen, az egyik előző hozzászólónak igaza van, ha Te az is vagy, nem kell még a gyerekeidből is azt csinálni.
És arról tényleg egy büdös szót sem írsz, a gyerekek ezt hogy élik meg, csak arról nyafogsz, Te hogy éled meg. Tudod egyáltalán, mi van a kis lelkükben ezzel kapcsolatban? Vagy nagyon el vagy foglalva magaddal?
civa megint fején találta a szöget. Ezek a gyerekek szerintem csak nőnek ,mint a gomba az erdőben, a kérdező meg a férjével van elfoglalva, illetve saját magával. Unatkoznak, unalmas a házasságuk és evvel dobják fel. A férj is elégedett, mert extra figyelmet kap és a női is elégedett, mert valamivel elfoglalja magát.
Azt már nem tudom, hogy a gyerekek mennyire elégedettek...
Mi újság azóta a barátnőddel? Látogatja a gyermeket az apa?
Akkor az ő párja még talán normálisabb volt, mert férjem barátai meg azt mondják, hogy idegroncsot csinálok én belőle.
Sajnos nincsen tartásom, sem büszkeségem. Ezekkel nem áldott meg a jó ég!
A lelki békémet keresem.
A kérdés az, hogy miért jó ez neki?
Nekem egyértelmű, hogy nem jó!
A gyerekek közül a nagy arra kér, hogy hagyjam már. A kicsi még baba. A másik két lányom viszont apás, ők azt mondogatják, hogy szerezzem vissza nekik apát.
Én biztos nem mennék bele a kis játékába. Ha el akar menni, menjen, de ne cincálja a család, a gyerekek idegeit tovább. Ha meg méltóztatik hazajönni, gondolom mindenki álljon vigyázba, és legyen hálás, hogy végre az ő fényességében tündökölhet. F*szt! A következő alkalommal, amikor kivitorlázik az ajtón, hajítanám utána a cuccait is, aztán megengedném neki TALÁN, hogy ő kaparja az én küszöbömet. De csak talán.
Azért érdekelne, mik azok a mondvacsinált problémák, amiért ezeket a jeleneteket rendezi.
Tartást és önbecsülést nem a "jó ég" ad, hanem te saját magadnak. Ajánlom, hogy olvasd el Csernustól a Nő című könyvet.
Szedd össze magadat, mert van 4 gyereked, akiknek van esélyük még normális életre, ha változtatsz. Ha ilyen szerencsétlen maradsz, akkor készülj fel, hogy a gyerekeid ugyanilyen sorsra fognak jutni, mint te. Ugye ezt nem akarod?
Két hónapig tepert a pasi, aztán újra megpróbálták.
Fél évig ment, aztán "apuka" megint elindult.
Barátnőm beadta a gyermekelhelyezésit, összeszedte magát nálam, és azóta boldogan él az új párjával, aki szereti, megbecsüli. apuka kéthetente elviszi a gyerkőcöt (most lesz három éves), néha bepróbálkozik, hogy ugye milyen jó volt mikor... de semmi esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!