Könyörögnél a barátodnak hogy béküljetek ki?
Figyelt kérdés
már fél éve nem taliztunk.kicsit összekaptnk vagyis igazábol ő sértődőtt meg. és hiányzik2011. júl. 10. 12:06
1/18 anonim válasza:
Nem. Könyörögni semmiképp nem könyörögnék. Max. felkeresném és puhatolóznék, ő hogy áll hozzám, de azt se feltűnően. 22/L
3/18 anonim válasza:
Fel ev alatt mar regen tullepett rajtad.
4/18 anonim válasza:
Így azt gondolom, h nem könyörögnék, de ha ott lennék, lehet, hogy elragadna a hév, vagy ilyesmi, és mégis megtenném elkeseredettségemben... Persze nem célom, h ilyet csináljak, de sose tudni, mit hoz a holnap...
5/18 anonim válasza:
Nem könyörögnék. Ha könyörögni kell, akkor az már régen nem jó...főleg , hogy még ő sértődött be!
6/18 anonim válasza:
Soha nem könyörögnék, mert megfogadtam, hogy a büszkeségem senkiért nem dobom el.
7/18 anonim válasza:
Ha ő sértődött be, akkor lehet, hogy okkal tette, ERGO neked kell bocsánatot kérni... Nem értem ezt miért nem képes felfogni egyetlen nő sem, olyan logikus.... :(
8/18 anonim válasza:
Istenb őrizz lépj tovűbb ha 6 hónapja nem láttad már nem is a barátod.
9/18 anonim válasza:
FÉL ÉVE?? akkor már rég nem is a barátod... amúgy én igen, könyörögnék hogyha a helyzet úgy hozza de nem fél év után!!
10/18 anonim válasza:
sziasztok héj azért nehogymár megsértettnek kelljen bocsánatot kérni mivel nemtudni mi az ügy énnemtudom mivel az ügy sulyoságától függően lehet eldönteni hogy a sértett vagy a sértő kérjen bocsánatott én egyik barátommal még fiatalon összevesztünk mert játszottunk és az énzsebembe maradt utána megmár azzal vádolthogy el akkartam lopni vagyis hogy azért van a zsebembe hogy hazavigyem és utána kész én sem mentem hogy bocsánat mert megsértődtemazonhogy Ő megvádolt lopásssal.... azért ne mindig a sértett a hibás de itt már idősebb és párkapcsolat hát ved fel velea kapcsolatott félév alatt már lehet elfelejtetnek is tusolni és ha látja hogy még érdeklődöl utána automatikusan megbocsnát ha legalábbis olyan fajta nemtudom én 3 év után ugy jártam bár fiatalon és barát nem párkapcsolatba hogy utána már megbocsáltotam mikor beláttah ogyt évedett és ujra próbált szóba állni velem... bocsi hogy hosszu lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!