Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörögnél a volt barátodnak, hogy béküljetek ki?
1/15 anonim válasza:
én egyszer voltam úgy, hogy nagyon szerettem egy srácot.. vagy 3 hónaig éjjel-nappal csak rá gondoltam, nem tudtam felejteni. Felhívtam, és közöltem vele hogy még mindíg szeretem stb.. kibékültünk.. 2 napig voltunk ismét együtt.
Ha szeret a srác, és észreveszi h te még mindíg.. akkor majd ő lépni fog. Ha nem akkor nem érdemes..
nem jó olyan kapcsolatban lenni, ahol csak az egyik félben vannak igaz érzelmek..
2009. máj. 12. 20:06
biztosan nem
Egyetértek ha szeret a srác akkor kibékül veled ha pedig nem akkor korrekten megmondhatja ha nem teszi akkor nehogy könyörögj neki
2009. máj. 12. 20:10
Igen én egyszer tettem ilyet. Nagyon szenvedtem és elvesztettem az eszem elmentem hozzá és bőgve kértem hogy gondolja meg magát... Nem bántam meg, mert akkor az kellett, hogy azt mondhassam magamnak, hogy én minden követ megmozgattam érte, és félre tudtam tenni a női büszkeségemet. Aztán nem békültünk ki, de 3 hónap múlva rájött hogy én kellek neki. Viszont ha megint úgy alakulna az életem már nem tenném meg ezt, se vele, se másik pasival.
2009. máj. 12. 20:15
könyörögni biztos nem. max megkérném h gondolja át újra, gondoljon az eltelt x hónapra, és ha még látja esélyét, akkor szóljon mert nem tudom elfelejteni.
de azért nagyon sok múlik azon, h mi volt a szakítás oka. velem pl a barátom azért akart szakítani, mert szeret ugyan, de még nem élte ki magát eléggé. én csak annyit mondtam, h beletörődök, de gondolja át h mit veszít ha tényleg szeret... gondolkodott 1 hetet és azt mondta igazam van. azóta továbbra is együtt vagyunk 2 éve :) de semmiképp sem könyörögtem volna.
2009. máj. 12. 20:24
Ha láttnám, hogy ő is szeretné a kapcsolatot, akkor megbeszélnénk. Ha nem, biztos nem könyörögnék. Bár egy fiúnál már megfordult a fejemben ez is, de a női büszkeségem nem engedte, jobb is.
L, 18
2009. máj. 12. 20:24
Én ugyan nem hívtam fel bőgve, vagy mentem el hozzá, de könyörögtem a magam módján. Én dobtam ki a srácot elég durván. De rájöttem, hogy mekkora balf*sz voltam, így nem maradt más hátra, mint hogy könyörögjek. Egy fajta módon megalázkodtam előtte, feladtam magamból valamennyit, de megérte. Szeretem, akarom Őt. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy nem érdemli meg egy férfi sem, hogy könyörögjünk neki, vagy megalázkodjunk előtte, korábban én is így gondoltam. De Őt nem veszíthettem el. Foggal-körömmel ragaszkodok most már hozzá. Egyszer eldobtam.
2009. máj. 12. 20:26
Én igen, nem is egyszer. Kétszer akart velem szakítani, az első teljesen azén hibám volt, a második pedig részben (elege lett h mindig van valami bajom, két hete hisztiztem folyamat). Mindkét esetben tudtam, hogy nagyon szeret engem, lány barátainak írta MSNen, és hogy olyan jó velem, hogy szinte túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen. Így pedig hajlandó voltam mindenre, hogy együtt maradjunk, mert tudtam, hogy nem szánalomból, és érzelmek nélkül lenne. Azóta is együtt vagyunk.
2009. máj. 12. 21:12
21:12-es vagyok megint. Amúgy itt sokan beszélnek "megalázkodásról" meg "feladok magamból egy kicsit-ről". De én ezzel úgy vagyok, hogy önmagam a legkevesebb, amit a szerelmemért feláldozhatok, ha van értelme (lásd az én esetemet). Inkább könyörgök, minthogy hülyeség miatt eveszítsem, aztán ez a tudat legyen bennem utána örökké...
2009. máj. 12. 21:15
Sajnos volt már rá példa nem egyszer.
De mindig én rontottam el valamit...
2009. máj. 12. 22:14
egyszer megtettem.... semmi értelme... :)
2009. máj. 12. 22:17
Kapcsolódó kérdések: