Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adnál a barátodnak 2. hónap alkalmából?
Figyelt kérdés
Most leszünk 2 hónaposak. Szeretnék neki valami meglepit...
BÁRMI LEHET! Írjatok ötleteket, köszi! :)
2011. jún. 17. 17:24
3/9 anonim válasza:
semmit... minek? ennyi erővel minden nap adhatnál neki vmit...
4/9 anonim válasza:
Akkor már inkább fél évre vegyél valamit, meg évfordulóra. :) Arany pofa vagy.. régen én is ezt csináltam, ünnepeltem a hónap fordulókat is.. aztán ahogy idősödtem rájöttem, hogy ez hülyeség, meg az idősebb pasik sem rajonganának az ötletért szerintem (kicsit komolytalannak tartom már én is).
De azért az évfordulókat megünnepeljük (vacsorával, sütök valamit, stb..) :)
Tényleg, mi lenne ha sütnél valamit neki? :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, amúgy mi még csak 16 évesek vagyunk :)
2011. jún. 17. 17:50
6/9 anonim válasza:
mi sem ünnepeltük...igaz 2hónaposra én a szüzességem adtam:D szerintem felesleges minden hónapba ajándékot venni csak azért mert akkor jöttetek össze...
8/9 anonim válasza:
Sztem elég egy csók. Inkább a félév- és évfordulókat ünnepeljétek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. jún. 17. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!