Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnéd ezt a barátodnak?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, eddig őszinte volt hozzám, mindent elmondtunk egymásnak. A munkahelyén van egy nő, akire egy hónapja nagyon rákattant, és írogat neki Facen meg iwiwen, amire én rájöttem. Szóltam is neki, hogy fejezze be, ott akartam hagyni emiatt kétszer is, de megfogadta hogy többé nem teszi, és megbocsátottam neki. Azóta is látom a chateléseiket, udvarolgat neki, bár a csaj hárítja, és megmondta neki a nő, hogy nem tenné tönkre a kapcsolatunkat. A barátom azt mondta, hogy ez nem olyan komoly mint ahogy én gondolom, csak azt akarta megnézni meddig tudna elmenni, de azt mondta tettlegességre soha nem kerülne sor. Újabban törli a beszélgetéseket, azt hiszi nem látom, és azt mondta, azért törli ki, hogy ne érezzem rosszul magam, mert úgyis félreértelmezném amit ír, hisz annak semmi jelentősége. Konkrétan leírta a csajnak, hogy egész nap rá gondol, ehhez hasonló dolgokat. Ti hinnétek neki, hogy nem akar semmit? Szerintetek szakítsak vele végleg, mert nekem ez így borzasztóan fáj, de már magam sem tudom mit higgyek. 25/L
2011. szept. 28. 18:36
1 2
 1/18 Tajparaszt ***** válasza:
Ez gáz...
2011. szept. 28. 18:38
 2/18 anonim ***** válasza:
dehogy hinném
2011. szept. 28. 18:38
 3/18 anonim ***** válasza:
Szakítanod kell vele ugyanis fájó de be kell látnod h a párod már nem téged szeret!
2011. szept. 28. 18:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Tuti,hogy megcsal!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen a mesében sincs!!!!!!!!!!!

Azonnal hagyd ott ezt a férget!!!!!!!!!!

2011. szept. 28. 18:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
figyelj...kezdj el te is írogatni egy srácnak, aztán várd a reakcióját
2011. szept. 28. 18:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Jóég, még el is ismerte, hogy írogat meg minden, "de nem az aminek látszik" meg blabla...

Dobd ki, nem érdemel meg, ez szemétség. De tényleg. És aztán hiába könyörög ne fogadd vissza. Bár sanszos, hogy akkor már simán udvarolna nyíltan annak a másik lánynak, és ha nem jön össze, majd akkor kuncsorogja vissza magát. Tuti...

20L

2011. szept. 28. 18:44
 7/18 anonim ***** válasza:
A nővel próbálj beszélgetni a háta mögött, ő rendesnek tűnik.
2011. szept. 28. 18:44
 8/18 anonim ***** válasza:

ne legyél már ilyen kis naiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

úgy megcsal mint a sicccccccccccccccccccccc!!!!!!!!

2011. szept. 28. 18:47
 9/18 anonim ***** válasza:
te hül.ye vagy,dobd ki....
2011. szept. 28. 18:47
 10/18 A kérdező kommentje:
Beszélgettem a nővel, természetesen titokban és azt mondta én miatta ne szakítsak, ő nem fog beleköpni a levesünkbe. Szerinte a páromnál ez csak hirtelen fellángolás, és ezt az egyik beszélgetésünkben a páromnak is megmondta. Azt is oda írta neki, hogy szeressen engem a párom. És jobb ha nem keresi. De csak keresi, nem bírja megállni. Na most mi legyen. Kár hogy ennyire szeretem
2011. szept. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!