Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnéd ezt a barátodnak?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, eddig őszinte volt hozzám, mindent elmondtunk egymásnak. A munkahelyén van egy nő, akire egy hónapja nagyon rákattant, és írogat neki Facen meg iwiwen, amire én rájöttem. Szóltam is neki, hogy fejezze be, ott akartam hagyni emiatt kétszer is, de megfogadta hogy többé nem teszi, és megbocsátottam neki. Azóta is látom a chateléseiket, udvarolgat neki, bár a csaj hárítja, és megmondta neki a nő, hogy nem tenné tönkre a kapcsolatunkat. A barátom azt mondta, hogy ez nem olyan komoly mint ahogy én gondolom, csak azt akarta megnézni meddig tudna elmenni, de azt mondta tettlegességre soha nem kerülne sor. Újabban törli a beszélgetéseket, azt hiszi nem látom, és azt mondta, azért törli ki, hogy ne érezzem rosszul magam, mert úgyis félreértelmezném amit ír, hisz annak semmi jelentősége. Konkrétan leírta a csajnak, hogy egész nap rá gondol, ehhez hasonló dolgokat. Ti hinnétek neki, hogy nem akar semmit? Szerintetek szakítsak vele végleg, mert nekem ez így borzasztóan fáj, de már magam sem tudom mit higgyek. 25/L
2011. szept. 28. 18:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
javítom, ő miatta ne szakítsunk, mert nem fog beleköpni a levesünkben
2011. szept. 28. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megtisztelő, hogy sajnálatból tukmál a párodra.
2011. szept. 28. 18:51
 13/18 anonim válasza:
Akkor is Szeretnéd ha megcsalna? Én a helyedben a kérdést se tettem volnafel. Hagyd ott a francba nem szeretmár...
2011. szept. 28. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocs nem bántásképpen de 25-évesen azért több eszed is lehetne hisz nem vagy már gyerek.Most te komolyan azt hiszed nem lenne tettlegesség ahogy írtad ha a csaj igent mondana neki és kettesben lennének???Te ezt most komolyan elhiszed.Ha ilyen van egy kapcsolatba azt megette a nagy büdös fene.Nem akarlak elkeseríteni de meglátásom szerint lassan be kellesz ezt a kapcsolatot fejezned.Előbb utóbb megcsal a srác.De te tudod bár ha tudnád nem itt kérnél tanácsot-véleményt.Ha velem fordulna ilyen elő 27/F vagyok akkor a hölgynek kiadnám az útját már első alkalommal.Nálad meg már ez nem az első.
2011. szept. 28. 18:59
 15/18 anonim ***** válasza:
te nem szerelmes,hanem hülye vagy!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 28. 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:

megérdemled!!!!!!!!!!!!!!

szerintem menj el egy szűrő vizsgálatra!!!!!!

2011. szept. 28. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Mond a párodnak h vagy hagyja abba vagy szakítasz vele
2011. szept. 28. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hidd el, de te ennél az kéjenc bunkónál jobbat érdemelsz. A párodat egy csöppet sem érdekli, hogy fájdalmat okoz neked, biztosítékul van veled, ha netán nem jönne össze neki a nő még ott vagy te. De kell ez neked? Őszintén!
2011. szept. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!