Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörögnél a volt barátodnak, hogy béküljetek ki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 20:02
11/15 anonim válasza:
Igen, akkor az lett, hogy kegyelemből járt velem titokban az új szerzeménye mellett. :S
Hát igen, fiatalság bolondság. Ma már nem hogy nem könyörögnék, de el is küldeném a p!csába...
12/15 anonim válasza:
Nem aláznám meg sosem ennyire magam. Ha szakítani akar, akkor legyen vége. Ha valamelyik fél szakítani akar, akkor az a kapcsolat rossz és nem érdemes folytatni.
13/15 anonim válasza:
Velem egy hete szakított a barátom egy másik lányért, akit pár napja ismert meg. Aznap este megpróbáltam rábeszélni, hogy legalább egy esélyt adjon - egy hétvégét, hogy találkozzunk, és megbeszélhessük élőben, ne csak msn-en (távkapcsolat volt, 1200 km, tehát tényleg bonyolult ^^'). Aztán utána rájöttem, hogy felesleges. Mint már előttem írták, ha szeret, és tudja, úgyis visszajön, ha nem, akkor nincs értelme... Most úgy vagyok vele, hogy még mindig borzasztóan szeretem (és még fogom is jóideig), de ezt nem hangoztatom, amit tudnia kell, tudja már úgyis. De megpróbálok mellette lenni, mint barát... Hátha...
14/15 anonim válasza:
Azthiszem nem, csak abban az esetben tenném meg ha tényleg Ő volna a nagy Ő, de az önérzetem nem engedné ezt egykönnyen:)
15/15 anonim válasza:
utolsó elöttihez az lenne a kérdésem, hogy hogy sikerült ezt a nagy távolságot összehozni? :$ van rá valami esély hogy a jövőben hözelebb legyetek 1máshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!