Könyörögnél a barátodnak hogy béküljetek ki?
Figyelt kérdés
már fél éve nem taliztunk.kicsit összekaptnk vagyis igazábol ő sértődőtt meg. és hiányzik2011. júl. 10. 12:06
11/18 anonim válasza:
Egy összekapásból hogy lett fél év? Na mind1. Keresd fel, próbálj beszélni vele, esetleg talizni. Ha ő nem akarja, akkor úgyis visszautasít.
12/18 anonim válasza:
ja és annyit hogy ne könyörögj azért bocsánatot kérjél ha ugygondolod deén sose várnám el a páromtól hogy könyörögjön mégha nagyon összekapnánk se....F/18
13/18 anonim válasza:
Könyörögni és megalázkodni nem kell,de ha úgy érzed,valahol a Te hibád is volt,finoman felvenni vele a kapcsolatot,és bocsánatot kérni lehet.Aztán utána meglátod,hogyan reagál rá.Ha bunkó,nem is kell vele foglalkozni,nem kell tovább felesleges köröket futni,mert azzal saját magadat alázod meg,és sutba dobod a tartásodat és a büszkeségedet.
14/18 anonim válasza:
És szerinted vele mi történt az alatt a fél év alatt? Nem járt sehova, nem ismerkedett, azóta is rád vár, hogy felkeresed-e?
15/18 anonim válasza:
Nem bántásból mondom, de ha tényleg szeretnéd, akkor egy hetet sem várnál azzal, hogy megkeresd, nem hogy 6(???) hónapot...
16/18 napietus válasza:
én az Istenen kívül senkinek nem könyörgök. ezt köznyelven tartásnak hívják...
17/18 A kérdező kommentje:
én utána 1 héttel megkerestem.bocsánatot kértem.
később is üzentem neki, tudja h szeretem,de semmi reakció
2011. júl. 10. 15:54
18/18 napietus válasza:
akkor meg? megválaszoltad a saját kérdésedet. bocsánatot kértél, ennyi volt szükséges és elégséges. ne könyörögj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!