Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Könyörögnél neki, hogy jöjjön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörögnél neki, hogy jöjjön vissza? Élvezi, hogy a barátja élettársa sajnálja őt? Bírjam ki és ne hívjam fel? Meddig? Várjam meg, amíg ő jelentkezik?

Figyelt kérdés

Mostanában férjemmel, ha összeveszünk, ő elmegy és nem alszik itthon. Ekkor mindig felszoktam hívni és könyörgök neki, hogy jöjjön vissza. Úgy vettem észre, mintha kezdene rendszert csinálni belőle. Szerintem élvezi, hogy a barátja élettársa sajnálja őt. Ráadásul egyre jobban kéreti magát.

Ti mit tennétek? Bírjam ki és ne hívjam fel??? Meddig? Várjam meg, amíg ő jelentkezik??? Ha a büszkesége nem engedi neki, hogy tegye meg az első lépést?

4 gyermekünk van és 10 éves kapcsolatunk.

Ja és sokszor nem is veszem észre, hogy pont min húzza fel magát, mert én boldog légkört érzek és egyszer csak puff, megy ... néha jogos csak.

2013. jan. 23. 23:16
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak a tippmixem jönne így be holnap, mint amennyire az biztos, hogy a kedves férjed félrekefél a csajjal. Mondd, te vak vagy?
2013. jan. 24. 00:20
 12/48 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy megcsal.

4 gyermekem édesapja.

Én felnőttem, de egyedül nagyon kevés vagyok sajnos...

2013. jan. 24. 01:31
 13/48 A kérdező kommentje:

Ott egy kertes házban vannak. A kertes ház mellett van egy kis ház abban szokott lenni a férjem.

Félrekefél a barátjának a csajával? De amikor náluk vagyunk, ezek mindig csókolóznak, mert hú, de szeretik egymást. Bár nekem sem szimpatikus a csaj. De a Barátjának a csajával? Ahhoz pofa kellene, nem?

2013. jan. 24. 01:34
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ahhoz van neki, hogy lelép napokra és téged egyedül hagy a gyerekekkel, és még neked kell visszakönyörögni? Ehhez is kell ugyanakkora arc, mint a barátja csajával félrenyomni. Lehet, hogy ezek ketten téged is meg a férjed barátját is hülyének nézik. Én már rég kiábrándultam volna belőle, még ha imádtam is előtte. És te sem őt imádod már, esetleg a gyermektelen férjed emlékképét, de ő már nem az.
2013. jan. 24. 01:50
 15/48 anonim ***** válasza:

Nem is értem miért könyörgöd vissza! Szerintem direkt generálja a vitát,hogy meglegyen az indok,hogy miért lép le...ha nem is a barátja csajával, de biztos visz oda valami csajt.

NE hívd fel legközelebb,ne is foglalkozz vele,de mond neki, hogy ha megy,vigye a cuccait,mert zárat cserélsz! És mit imádsz rajta??? imádj olyat aki megbecsül,ne ilyen embert!

És ha látod,hogy egyre jobban kéreti magát,hát már csak azért se hívd, szívasd meg,ne legyen kiszámítható hogy mit fogsz csinálni,hadd essen a saját csapdájába:)

2013. jan. 24. 04:40
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb védekezés a támadás..te ezt nem tudod?Ha nem hívod akkor pasizol..tán magából indul ki.Tuti hülyét csinál belőled,te meg hagyod.Sőt könyörögsz is érte.imádod..na ezzel él vissza.mi az,hogy 4családos apa és fogja magát elmegy vigasztalódni.Úgy kell vissza könyörögni,tudod ki könyörögne neki.Itt nincs büszkeség itt 4gyerek van...amit ugy tünik őt nem zavarja.Állj már a sarkadra,nem veszed észre folyamatosan megalázod saját magad?Azért huzza fel magát akár a semmin hogy mehessen és érezd magad hibásnak.
2013. jan. 24. 05:21
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tenné? Ő elmegy, te lemész kutyába, visszakönyörgöd. Mi a fene tartaná vissza attól, hogy ne tegye?

Neki ez így tökéletes, még jutalmazva is van érte.

2013. jan. 24. 06:09
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Könyörögne a rossz nyavaja,ha ennyire gyerekesen oldja meg, akkor tudod ki könyörögne, pláne hogy néha jogos csak...

Aztán egy idő után viheti a cuccait is, én sem vagyok se bazári majom, se albérlet kiadó :)

2013. jan. 24. 07:32
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszed észre, hogy a kapcsolatodnak vége?? akár hány gyereked van.

Ennek az embernek meg van már az uj helye és uj nője.

Az az ember akinek te kellesz és szeret, az egy éjszakát sem tölt máshol bulizáson kívűl.

Ébresztő!

2013. jan. 24. 07:35
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elege van belőled/a nagycsaládos életformából, és ilyenkor "legális" vakációra megy, és még csak nem is kell miatta sz..r embernek lennie, mert úgy állítja be, hogy te kergeted el, miattad van az egész. Hát szép kis ember, az fix.
2013. jan. 24. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!