Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörögnél neki, hogy jöjjön vissza? Élvezi, hogy a barátja élettársa sajnálja őt? Bírjam ki és ne hívjam fel? Meddig? Várjam meg, amíg ő jelentkezik?
Mostanában férjemmel, ha összeveszünk, ő elmegy és nem alszik itthon. Ekkor mindig felszoktam hívni és könyörgök neki, hogy jöjjön vissza. Úgy vettem észre, mintha kezdene rendszert csinálni belőle. Szerintem élvezi, hogy a barátja élettársa sajnálja őt. Ráadásul egyre jobban kéreti magát.
Ti mit tennétek? Bírjam ki és ne hívjam fel??? Meddig? Várjam meg, amíg ő jelentkezik??? Ha a büszkesége nem engedi neki, hogy tegye meg az első lépést?
4 gyermekünk van és 10 éves kapcsolatunk.
Ja és sokszor nem is veszem észre, hogy pont min húzza fel magát, mert én boldog légkört érzek és egyszer csak puff, megy ... néha jogos csak.
Én is azzal értek egyet, aki azt mondja, hogy direkt generálja a problémát, hogy indoka legyen lelépni. Azt mondod egyre gyakrabban és egyre hosszabb időre lép le.
Első gondolatom az volt, hogy pszichésen ilyen, hogy abban leli örömét, ha megsértődhet, és a másik könyörög neki. De ha korábban nem csinálta ezt, akkor nem valószínű hogy ez a mániája.
A másik, ami ennél valószínűbb, hogy tényleg így teszi "legálissá" azt, hogy lelép. Első variáció, hogy elege van a nagycsaládból. Második, hogy elege van belőled, és a gyerekeiért sem rajong - mert az az apa aki oda van a gyerekeiért, az nem lép le. Harmadik, hogy van valakije, akár a barátja nője, akár más. lehet hogy nem is mindig oda megy, csak falaznak neki.
Akárhogyan is, semmiéppen se mész vele sokra. Ha agyabeteg, akkor egy önző szemétláda. Ha pedig elege van az életéből vagy van valakije, akkor is vége a kapcsolatodnak. Szóval szerintem felesleges könyörögni. Lehet ám hogy arra vár, hogy megund a könyörgést, és akkor majd adja a sértődöttet és vissza se jön csak a gyatyájáért.
Ahogy már írta valaki, legjobb védekezés a támadás és a kedves férjed ezt a taktikát követi. Elég szemét dolog, mit mondjak.
A büszkesége miatt lép le napokra és könyörögteti vissza magát.
A barátja szinte mindig otthon van, mert otthoni vállalkozása van.
Sajnos én valamiért nem tudok kiábrándulni belőle.
Hol tudnék én 4 gyermekkel olyant találni, aki megbecsül?
Sajnos nincs büszkeségem, önbizalmam sem. Én is érzem, hogy megalázom magam, de nem tudok mást tenni.
De neki mi a jó ebben?
Sajnos igaza van az utolsónak (is).
Igen, tényleg direkt generálja a problémát.
Az egyre hosszabb időre azt úgy értem, hogy eleinte sikerült még aznap visszahívnom, utána már csak másnap, de most nem hívtam 4 napja és ő sem hív.
Korábban évekig nem csinálta ezt.
Igen, én is úgy érzem, hogy önző szemétláda, önimádó önakaratú, öntörvényű vezéralkat lett.
Én is úgy érzem, hogyha nem könyörgök, akkor nem jön vissza.
Szerinted ez a gyerekeid lelkiállapotának jót tesz? Ezt hamar abba kell hagyni, mert így sérulnek a gyerekeid.
Gondolom a férjednek elege van mindenbol, a gyerek zsivajból és azért menekul a kulon állo házba, mert ott egyedul lehet. Nincs gyerek, nincs asszony, nyugalom van és ezt élvezi.
Ha velem ezt megcsinálná a férjem, hogy tobb napra eltunik, tuti kiraknám!
Miért konyorogsz neki és miért mész olyankor a munkába elé? Legyen már egy kis tartásod!
Egy anyuka
"Sajnos én valamiért nem tudok kiábrándulni belőle.
Hol tudnék én 4 gyermekkel olyant találni, aki megbecsül?"
Ez a két mondatod teljesen ellentétben van egymással. Szerintem te nem kiábrándulni nem tudsz belőle, hanem félsz, hogy egyedül maradsz. De hát így is épp elég egyedül vagy, nem? Ha nem is próbálsz meg változtatni, vagy őt változtatásra bírni, akkor egészen biztosan magányos életed lesz. Ha megpróbálod és nem sikerül, akkor még mindig van esélyed találni valakit.
Anyagilag nem.
Jó ötlet, de ha ő jönne, én meg elmennék, ő ezt nem hagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!