Mit tennétek? Felhívjam vagy várjam, míg jelentkezik? Vagy inkább felejtsem el végleg?
A helyzet kicsit kaotikus. A vőlegényemmel együtt éltünk, de elköltöztem. Ennek nem a rossz kapcsolatunk volt az oka, nem szeretném részletezni.
Több éve történt, mindig előbukkantunk egymás életében, de csak rövid időre, nem egy éjszakára.
Aztán általában annyiban hagyta valamelyikünk a hívást, sms-t, többnyire én.
Most 1 hónapja, újra megtaláltuk egymást, nagyszabású terveink voltak, összeköltözés, családalapítás. Második hete nem jelentkezik. Írtam neki SMS-t, hogy minden rendben van-e? De erre sem reagált.
Mikor én hagytam annyiban annak idején a kommunikációt, ő sem zaklatott. Megvárta, míg jelentkezem. Nem tudom mit kellene tennem??
Azt sem tudom mire véljem. Lehet, hogy visszakapom a múltat? Lehet, hogy csak szórakozott kicsit? Vagy a bizonytalan éveink miatt kihátrált? Nem tudom..
Kérlek ne ítéljetek el, nyilván gyerekes és buta dolognak tűnik ez a macska-egér játék első olvasásra.
Köszönöm, ha megtisztelsz a válaszoddal!
Azon kevés emberek egyike, aki nem tulajdonít az ilyen oldalaknak nagy jelentőséget. Nem sokra megyek vele sajnos.
:(
"Most 1 hónapja, újra megtaláltuk egymást, nagyszabású terveink voltak, összeköltözés, családalapítás. Második hete nem jelentkezik."
Minden szemrehányás nélkül kérdezem: ebbe a kapcsolatba hogy (mióta) fér bele az eljegyzés.
Szerintem ez az eljegyzés nektek olyan mint döglött lovon a patkó. Minek? Őszinték nem vagytok egymáshoz, egymást nem tisztelitek, bizonytalanok vagytok, nem kommunikáltok egymással.
Szerintem nem kell erőltetni ami nem működik. Ha két hete nem hívott volna a párom (öhm, vőlegényem) nyílván szakítanék vele. Ennyi a minimum...
sajnálom, de ennek úgy lett vége, hogy közben el sem kezdődött...:-S
Köszönöm a válaszokat!
Amikor együtt éltünk, minden a legnagyobb rendben volt. Nem tudom találhatnék-e még egy ilyen jól működő kapcsolatot. Nem voltak eget rengető vitáink, megbeszélhetetlen problémáink. Harmonikus és szeretetteli volt.
Lehet, hogy be kell lássam, képtelen vagyunk visszahozni ezt.
Elnézést, ha félreérhetően fogalmaztam. Együtt éltünk 2 évig. Nem most a vőlegényem.
De most valóban bizonytalan és komolytalan ez az egész, igazad van!
ja, értem.
Hát leülnék egy nagy bögre forró teával a kezemben a párommal és elbeszélgetnénk magunkról.
Úgy érzem fontos ebben a témában az elköltözés is, illetve az, hogy hogy reagált erre a párod, erről nem írtál. Szóval leültetném és bármennyire is félnék ettől a beszélgetéstől megtenném.
Vedd fel vele a kapcsolatot és ne kínozd magad! Legyél túl a nagy beszélgetésen, aztán meglátod!
Egyik előző voltam
6-os válaszoló!
Nem tudom. Remélem, hogy nem. Ami visszatart, az az, hogy ő "tiszteletben tartotta", mikor nem jelentkeztem. Nem szeretnék ráakaszkodni és megfojtani a telefonjaimmal így. Érthetetlen számomra az egész, tudom, hogy az lenne a legjobb, ha megkérdezném, hogy mi történt? Lehet, hogy a választól is félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!