Mit tennétek? Felhívjam vagy várjam, míg jelentkezik? Vagy inkább felejtsem el végleg?
A helyzet kicsit kaotikus. A vőlegényemmel együtt éltünk, de elköltöztem. Ennek nem a rossz kapcsolatunk volt az oka, nem szeretném részletezni.
Több éve történt, mindig előbukkantunk egymás életében, de csak rövid időre, nem egy éjszakára.
Aztán általában annyiban hagyta valamelyikünk a hívást, sms-t, többnyire én.
Most 1 hónapja, újra megtaláltuk egymást, nagyszabású terveink voltak, összeköltözés, családalapítás. Második hete nem jelentkezik. Írtam neki SMS-t, hogy minden rendben van-e? De erre sem reagált.
Mikor én hagytam annyiban annak idején a kommunikációt, ő sem zaklatott. Megvárta, míg jelentkezem. Nem tudom mit kellene tennem??
Azt sem tudom mire véljem. Lehet, hogy visszakapom a múltat? Lehet, hogy csak szórakozott kicsit? Vagy a bizonytalan éveink miatt kihátrált? Nem tudom..
Kérlek ne ítéljetek el, nyilván gyerekes és buta dolognak tűnik ez a macska-egér játék első olvasásra.
Köszönöm, ha megtisztelsz a válaszoddal!
9-es válaszoló!
Nem azóta jól működő kapcsolat, mióta elköltöztem. Azóta ez nem kapcsolat.
Akkor volt jó és harmonikus, amikor együtt éltünk.
8-as válaszoló!
Tudta, hogy el fogok költözni. Akkor ez volt az ésszerű döntés. Ezért nem haragudott vagy neheztelt rám.
Figyelj.
Abból, hogy eleve így kezdtétek, hogy együtt vagyunk, elköltözünk, aztán néha felbukkanunk, rövid időre, aztán meg együtt élünk aztán 1 hónapja megint egymásra találunk...
EZ SOHA NEM VOLT MŰKÖDŐ VAGY HARMONIKUS.
Lehet, hogy úgy érezted, elvagytok egymással, stb., de ha így lenne SOHA nem lett volna arra szüksége bármelyikőtöknek is, hogy elmenjen.
Azt tanácsolom, inkább írd le, vagy legalábbis gondolkozz el rajta MIÉRT nem bírtok egymás mellett maradni, ha ez annyira "működő" mert így nem lehet rendesen választ adni, hogy mi lehetett a baja!
13-as válaszoló!
Valamit ezek szerint nem tudok érthetően leírni. Megpróbálom újra.
Egyszer költöztünk össze a legelején, 2 évig éltünk együtt.
Nem a rossz kapcsolatunk miatt költöztem el, különálló okok miatt. Tudom, hogy így értelmetlen, de nem szeretném ezt kifejteni.
Nem ringatom magam álomvilágba, de jól éltünk, szerettük egymást.
Tudom, hogy nem árulok el mindent és így nehéz válaszolni, elnézést kérek érte.
A lényege az, hogy nem a kapcsolatunkkal volt baj.
16., 18. nyilvánvalóan igazatok van! :(
Valószínűleg veszek erőt magamon és lezárom ezt magamban, de azért kiderítem, hogy minden rendben van-e?!
17. Gondolom te tökéletes vagy és csak tökéletes párkapcsolataid voltak. Köszönöm az intelligens hozzászólásod!
Kérdező:
Ahhoz nem kell tökéletesnek lenni, hogy az ember ne várjon 2 hetet arra, hogy a vőlegénye után érdeklődjön, vagy hogy annak igénye legyen rá, hogy felhívja az embert.
Amit ti csináltok közel sem normális, felnőtt gondolkodásra vall, és korántsem érett meg egy házasságra.
Ha a különköltözés egyéb okok miatt történt, az akkor is súlyos következményekkel lehet egy komoly párkapcsolatra, ezt figyelembe kell venni. Ráadásul azt is, hogy egy elköteleződött, érett kapcsolatból nem lép ki az ember "egyéb" okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!