Mit tennétek? Felhívjam vagy várjam, míg jelentkezik? Vagy inkább felejtsem el végleg?
A helyzet kicsit kaotikus. A vőlegényemmel együtt éltünk, de elköltöztem. Ennek nem a rossz kapcsolatunk volt az oka, nem szeretném részletezni.
Több éve történt, mindig előbukkantunk egymás életében, de csak rövid időre, nem egy éjszakára.
Aztán általában annyiban hagyta valamelyikünk a hívást, sms-t, többnyire én.
Most 1 hónapja, újra megtaláltuk egymást, nagyszabású terveink voltak, összeköltözés, családalapítás. Második hete nem jelentkezik. Írtam neki SMS-t, hogy minden rendben van-e? De erre sem reagált.
Mikor én hagytam annyiban annak idején a kommunikációt, ő sem zaklatott. Megvárta, míg jelentkezem. Nem tudom mit kellene tennem??
Azt sem tudom mire véljem. Lehet, hogy visszakapom a múltat? Lehet, hogy csak szórakozott kicsit? Vagy a bizonytalan éveink miatt kihátrált? Nem tudom..
Kérlek ne ítéljetek el, nyilván gyerekes és buta dolognak tűnik ez a macska-egér játék első olvasásra.
Köszönöm, ha megtisztelsz a válaszoddal!
Szóval..egy kicsit nehéz értelmezni mit is akarsz mondani.De ha jól értem akkor volt egy vőlegényed akivel régen együtt voltatok,aztán valami miatt elköltöztél tőle és néha-néha felbukkantatok egymás életébe.Most nem jelentkezik 2hete és nem reagál az sms-edre!Így van?
Ha igen,akkor hagyd békén annyit nem ér,hogy ezen rágódj,mert ő arra nem méltat téged,hogy válaszoljon neked!Akkor miről beszélünk!?
Igen,lehet a múlt visszaüt,de ha terveitek voltak akkor is lehetne annyi benne,hogy megmondja bocs,de meggondoltam magam!
Én hagynám a fenébe!
21. Igen, így van!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
A legrosszabb ez az érthetetlen bizonytalanság és kérdőjel. :(
Kérdező, nincs itt semmiféle bizonytalanság és kérdőjel!
A pasi nem akar tőled semmit! Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nincs indok, amiért ne jelentkezne! Hidd el és törődj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!