Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy a karrier fontosabb szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 22:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Bocs, vagyis 40 évnél vagyok fiatalabb... némileg. :)
2013. jan. 22. 23:17
 22/27 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, és már fut a cégem. Ennél fiatalabb vagy? :D
2013. jan. 22. 23:41
 23/27 anonim ***** válasza:

Karrier,szerelem az jön megy csajt annyit kaphatok amennyit akarok főleg karrierrel.

A boltban nem kapsz kenyeret szeretetért.

Tehát ha jön egy jobb pozíció azonnal kérdezés nélkül elvállalom főleg ha Benelux államokba kell menni.

2013. jan. 23. 01:50
 24/27 SevN ***** válasza:
Szerelem. Lehet bármekkora menő céged, egzisztenciád, de ha nincs a szívedben egy parányi tűz sem, akkor halott vagy.
2013. jan. 23. 09:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem feltétlenül a karrier miatt fogok hamarosan kamionozni menni, hanem mert szeretném csinálni, ehhez van kedvem. Imádok csavarogni. Ebbe nyilván nem fér bele nő, vagyis mivel most nincs, így hát nem is lesz mert egy hónapban vagy 2-3 napot leszek itthon. De lenne valakim akkor is elmennék, most ez van, mennem kell, és senki miatt nem maradnék itthon.
2013. jan. 23. 10:27
 26/27 anonim ***** válasza:
23 mond valamit. Nőként főleg így van: egy jó karrier lehetőséget nem szabad kihagyni, pasit úgyis bármikor kaphatok, fiatalokat, csiniket...:)
2013. jan. 23. 10:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem először építsd fel a személyiséged, az életed, találd meg a helyed a világban és ezután jöhet a szerelem. Amíg nincs meg ez a dolog benned, addig bárki csak egy pótlék lesz, egy menekülés. Ezután viszont társ lesz.
2013. jan. 23. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!