Számodra melyik a fontosabb: a szerelem vagy a
munka/karrier?
Figyelt kérdés
Nem kell semmi különösre gondolni.Csak úgy általában, melyik "dolog" fontosabb az életedben?
A családod(ha vannak saját gyerekeid), a szerelmed(ha van férjed) és a közös életetek, vagy a munka, a karrier, hogy elérj valami nagyot, hogy sok pénzt keress stb?
Nincs jelenleg párom, így most persze a karrier. Ha lenne párom és választani kellene, akkor azért már nem ilyen egyszerű a kérdés. Egy ember van, akiért a világ végére is elmennék, de másért, fel nem adnám, inkább összehoznám a kettőt.
2012. febr. 19. 20:11
2/25 anonim válasza:
a szerelem a fontosabb
munkám lehet kismillió,úgyis találok,megélek bárhogy
de ha nincs az akit szeretek,akkor nem érdemes élnem
2012. febr. 19. 20:17
3/25 anonim válasza:
Karrier. És ez még egy jó darabig így is marad. Szerelmes vagyok valakibe, de sajnos labdába sem rúghatok nála... Maradt a munka, munka és még több munka + egy kis tanulás, hogy kevesebbet gondoljak rá... :-(((
2012. febr. 19. 20:18
4/25 anonim válasza:
Ez attól függ, ki milyen beállítottságú. Úgy mondják, gének. Nekem a szerelem, egy kapcsolat fontosabb lenne, mivel 35 évesen jó ha 3kapcsolatom volt, és sohasem én léptem vagy csaltam meg a másikat. Sőt, nálam a család szent kötelék. Csak lenne már végre saját. De már objektíven nézek a dolgok elé: vagy lesz, vagy nem. Jah, bocs, ez már off.
2012. febr. 19. 20:19
5/25 anonim válasza:
Utolsó! Nő vagy vagy férfi?
2012. febr. 19. 20:20
6/25 anonim válasza:
Őszintén szólva a karrierrel kitörölheted a seggedet szerintem,mert semmire nincs időd csak arra hogy magaddal törődjél,és egy karrierista önimádó kinek kell szerinted?
Szerintem előbb szerelem és közös élmények és utána együtt felépíteni a karriert és a közös jövőt és utána családot alapítani.Nekem fontosabb a szerelem mint a karrier.
2012. febr. 19. 20:20
7/25 anonim válasza:
azt hívják életművészetnek,hogy megtaláld az egyensúlyt azok között a dolgok között amit csinálsz,amit csinálnod kell és amit csinálni szeretnél.
Ha elbillen az egyensúly,akkor fél életed lesz
2012. febr. 19. 20:22
8/25 anonim válasza:
Negyedik, pasi.
2012. febr. 19. 20:22
9/25 anonim válasza:
Pedig esküdni mertem volna, hogy nő vagy.
Nyugi, eljön a te időd is, te nem tudsz belőle kifutni :)
2012. febr. 19. 20:23
10/25 anonim válasza:
En szerelem, család, szeretet nélkül nem tudok élni, dolgozni meg úgyis kell a megélhetéshez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!