A szerelem vagy a gyermek iránti szeretet az erősebb?
Más a kettő. Ha megkérdeznéd, kit szeretek jobban, a férjemet, vagy a gyerekemet, azt mondanám, máshogy szeretem őket, egyiket szerelemmel, másikat anyai szeretettel, összehasonlíthatatlan.
De nincs az a férfi a világon, aki engem arra késztetne, hogy őt válasszam a gyerekem helyett.
Tehát ilyen szempontból a gyermek iránti kötelék mindig erősebb lesz.
A két érzés össze sem hasonlítható.
Vagy arra gondolsz, hogy gyermek iránti vágy? Szóval hogy az egyik fél akar gyereket a másik nem és kibírja-e a kapcsolat?
Lehet, hogy azért mert fiatal vagyok és még nincs gyerekem, de úgy gondolom, hogy a párunk és a gyermekünk egyformán kellene hogy szeressük.
Már csak azért is, mert ha kirepülnek a gyerekek, a párunk lesz az, aki velünk marad. Ő van velünk egész életünkben.
Nekem furcsa, amikor mindenki csak a gyerekkel van elfoglalva, a gyerek apja/anyja meg elhanyagolódik. Szerintem ez nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!